باورهای نادرست و نگاه های کوتاه مدت، مدیریت دانش محور را تهدید می کند

دکتر سعید سهراب پور امروز یکشنبه در مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه جهانی سازمان دانشی برتر'Make ' در ایران اظهار داشت: لازمه پرهیز از این خطرها در درجه نخست اعتقاد راسخ به رویکرد دانش محور در اداره کسب و کار به عنوان جدیدترین و موثرترین رویکرد مدیریتی، در کنار بهره مندی از آخرین تجریبات روز ملی و بین المللی و مواجهه واقع بینانه و پذیرش اشتباه ها در عرصه مدیریت دانش محور است.
وی به منابع طبیعی و نیروهای انسانی توانمند و مستعد در ایران اشاره کرد و گفت: در کنار این پتانسیل ها مساله مدیریت یکی از مباحث بسیار مهم و استراتژیک به شمار می آید، از همین رو دانشگاه صنعتی شریف اولین دانشگاه مهندسی کشور بود که نسبت به تاسیس دانشکده مدیریت و اقتصاد اقدام کرد و همین باعث علاقمندی تعداد زیادی از نخبگان کشور به این رشته ها و ادامه تحصیل آنها در رشته های مدیریت و اقتصاد شد.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان مدیریت دانش ونوآوری و سرمایه فکری را از جمله مباحث در مدیریت خواند و گفت: کشورهای پیشرفته جهان سال هاست به این موضوعات پرداخته اند و از ما خیلی جلو هستند و ما باید سعی کنیم از تجربیات مثبت آنان استفاده کنیم. 
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی شریف یکی از موسسات علمی و فناوری برتر منطقه است و برای تسهیل در این امر نمایندگی جایزه Make را در ایران بر عهده گرفت و امسال پنجمین دوره برگزاری این جایزه را درکشور شاهد هستیم .
به گفته سهراب پور، امسال تمامی سازمان های شرکت کننده در این رقابت براساس 150 شاخص Make جهانی در حوزه مدیریت دانش، و نوآوری و سرمایه فکری توسط داورانی از دانشگاه ها و صنایع مختلف ارزیابی شده اند و امروز سه سازمان دانشی برتر کشور رسما معرفی می شوند.
به گزارش ایرنا، مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه جهانی سازمان دانشی برتر (MAKE) در ایران، امروز یکشنبه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رییس انجمن مدیریت دانش محور در اتریش، رییس شورای عالی راهبری جایزه جهانی (MAKE) در ایران، جمعی از دانشگاهیان و صاحبان صنایع برتر کشور در محل سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا