انجام 239 آزمایش هیدرولوژیکی در قطب جنوب

دور  جدیدی از تحقیقات و بررسی های دانشمندان زیست شناس روسیه  در قطب جنوب پایان یافته و پژوهشگران این کشور در حال برنامه ریزی جهت آغاز دور تازه ای از این مطالعات هستند. درهمین رابطه ،  ولادیمیر سکی دریا سالار نیروی دریایی و اقیانوس شناس برجسته کشور روسیه که  سرپرستی این تیم تحقیقاتی را بر عهده دارد پس از پایان این دوره از مطالعات در حال بازگشت به روسیه بوده و کشتی آن ها در مسیر بازگشت  خود از  قطب جنوب ، در سواحل کیپ تاون در آفریقای جنوبی پهلو گرفته و قرار است پس از سوخت گیری به سمت روسیه حرکت کنند.

این تیم تحقیقاتی بیش از 239 آزمایش هیدرولوژیکی در قطب جنوب انجام داده و در حدود  829 نمونه گیری و آزمایش هواشناسی نیز  در این منطقه جغرافیایی خاص و توسط این پژوهشگران  با موفقیت به ثبت رسیده است .

بر اساس آخرین گزارش های به عمل آمده از این تیم پژوهشی ، حرکت آن ها به سمت سواحل کرونشتات در روسیه از تاریخ 8 مارس آغاز خواهد شد .

طبق گزارش های منتشر شده در این خصوص تمامی اطلاعات و ارزیابی های محیطی  که توسط این تیم تحقیقاتی صورت گرفته ؛ جمع بندی شده و قرار است  نتایج آن به شکل گزارشی مدون منتشر شود. این سفر اولین پروژه  پژوهشی کشور روسیه محسوب می شود که از حدود سی سال پیش تا کنون انجام شده و طی آن مطالعات و بررسی های مختلفی در حوزه های گوناگون قطب جنوب از جمله  شرایط  آب و هوائی ، محیط زیست و جریان های آبی این منطقه انجام شده است. یکی از شاخه های اصلی مطالعات تیم پژوهشی فوق ، بررسی شرایط هیدرولوژی موجود در قطب جنوب عنوان شده بود .  هیدرولوژی  به طور کلی علم مطالعه آب بر روی کره زمین است که در خصوص پیدایش ، چرخش و توزیع آب در طبیعت  ، مشخصه های فیزیکی و شیمیایی آب و واکنش های آب در محیط و در نهایت ارتباط آن با موجودات بحث می کند .

در همین رابطه و در طول این سفر تحقیقاتی که به پایان خود نزدیک شده است عنوان شده که این تیم تحقیقاتی بیش از 239 آزمایش هیدرولوژیکی در قطب جنوب انجام داده و در حدود  829 نمونه گیری و آزمایش هواشناسی نیز  در این منطقه جغرافیایی خاص توسط این پژوهشگران با موفقیت به ثبت رسیده است .

در انتها لازم به ذکر است این سفر تحقیقاتی که از نوامبر سال 2015 آغاز شده بود ،به ارزیابی سیستم های رادیویی و ناوبری در کشتی های روسی و ارتباط  آن با سیستم های جدید ناوبری ماهواره ای نیز پرداخته و در این حوزه تحقیقاتی کامل در منطقه مذکور انجام شده است .

منبع : Tass

ترجمه: فاطمه کردی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا