زندگی با کیفیت و بیشتر در گرو داشتن سلامت روانی
پیش از این پژوهشگران مواردی از قبیل شیوه وسبک زندگی افراد؛ تغذیه و بهداشت را عامل اصلی در بروز بیماری ها ، کاهش سطح سلامت عمومی و مرگ انسان ها معرفی کرده بودند ، اما تحقیقات جدید مسایل و مشکلات روانی را نیز به موارد قبلی می افزاید .
بیشتر شدن فعالیت مغز انسان و استفاده بیشتر از حافظه در میان سالی کمک شایانی به افراد برای جلوگیری از زوال مغز و حافظه و در نهایت کاهش مرگ و میر زود رس خواهد کرد.
در این تحقیقات مشخص شد که افراد میانسال و یا کهنسالی که از نظر روانی دارای مشکل هستند بیشتر در خطر مرگ ناگهانی قرار دارند. در حقیقت بر پایه مطالعات جدیدی که بر روی 6 هزار نفر فرد بزرگسال انجام شده است مشخص شد که درک شرایط محیطی بهتر و مقابله با فشارها و استرس خطر این گونه مرگ ها را در انسان کاهش می دهد .
استفان آیچله ،استاد دانشگاه ژنو در کشور سوئیس و از اعضای این تیم تحقیقاتی در خصوص موضوع فوق اعلام کرد: متغییر سلامت روانی در افراد و رابطه آن با سن؛ می تواند به پژوهشگران در ارزیابی بهتر در حوزه مرگ های ناگهانی کمک کند.
در این تحقیقات مشخص شد که جنسیت نیز در این گونه مشکلات نقش اساسی ایفا کرده و زنان کمتر از مردان دچار مشکلات روانی و در نهایت مرگ زود رس می شوند . پژوهشگران همچنین دریافتند مصرف دخانیات باعث افزایش فشارهای روانی وکاهش حافظه و بالا رفتن خطر مرگ زودرس در انسان می شود .
در تحقیقاتی مشابه ، پژوهشگران دانشگاه منچستر به مدت 29 سال سلامت روانی بیش از 6 هزار و 200 نفر را در محدوده سنی 41 تا 96 سال مورد بررسی قرار دادند . در این پژوهش عواملی همچون جمعیت ، بهداشت ، سبک زندگی و درک و شناخت افراد از زندگی، سرگرمی ها ، میزان خواب روزانه و تعاملات اجتماعی افراد مورد بررسی قرار گرفت . در پایان این پژوهش محققان اعلام کردند که بیشتر شدن فعالیت مغز انسان و استفاده بیشتر از حافظه در میان سالی کمک شایانی به افراد برای جلوگیری از زوال مغز و حافظه و در نهایت کاهش مرگ و میر زود رس خواهد کرد.
منبع : Healthsite
ترجمه: احسان محمدحسینی
No tags for this post.