درمان سرطان خون با افزایش سلول‌های حافظه

 مطالعه‌ی جدید نشان داده که از طریق درمان و بهبود سیستم ایمنی از طریق دستکاری ژنتیکی سلول‌ها می‌توان تومورهای لنفوم در بیماران به خصوص بیماران کلیوی را کاملا برطرف کرد. این در حالی است که شیمی درمانی نمی‌تواند این تومورها را به طور کامل برطرف کند.
 
به کارگیری و دستکاری سلول‌های بنیادی به همراه سلول‌های حافظه ممکن است راه جدید و در عین حال بسیار موثر و قوی در درمان سرطان به خصوص سرطان خون و تومورهای لنفوم باشد. اخیرا دانشمندان توانسته‌اند سلول‌هایی را از بدن بیماران و از سیستم ایمنی آن‌ها دریافت و دستکاری کنند و از این طریق سرطان خون را درمان یا دست کم مهار کنند.
 
این درمان نوعی درمان به وسیله سلول‌های ایمنی بدن بیمار است که تا به حال نتایج موفقیت‌آمیز و موثری داشته است و می‌تواند سنگ‌بنای پیشرفت‌های آینده در این زمینه باشد. اگر پزشکان بتوانند از برخی از سلول‌های ایمنی به نام سلول‌های حافظه T استفاده کنند عملکرد این روش درمانی به طور چشمگیری افزایش می‌یابد.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛یک سلول دستکاری‌شده حافظه T کافی است تا توانایی مبارزه با سرطان خون را افزایش دهد. به همین علت با تعداد کمی از این سلول‌ها در بدن فرد بیمار می‌توان از عفونتی ساده تا سرطان خون جلوگیری کرد و آن را درمان یا مهار کرد.
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا