ثبت آمار سرطان کشور در مرکز تحقیقات علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر محمداسماعیل اکبری در یازدهمین کنگره بینالمللی سرطان پستان با بیان این که در سالهای اخیر مشخص شده عوامل محیطی باعث تغییرات ژنها و بروز سرطان میشود، افزود: بیماریهای ژنتیکی مانند تالاسمی ارثی است و اگر پدر یا مادر مبتلا باشند، فرزندان نیز به این بیماری مبتلا خواهند شد.
وی با بیان این که 10 درصد از سرطانها وابسته به ارث است، اظهار کرد: در 90 درصد از سرطانها که وابسته به عوامل محیطی هستند، نمیتوان پیشبینی دقیقی داشت؛ زیرا معلوم نیست فرد چه مقدار در معرض عوامل خطرزای سرطان بوده است.
وی با اشاره به وضعیت شیوع سرطان در کشور خاطرنشان کرد: از سال جاری ثبت آمار سرطان کشور توسط مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام میشود.
اکبری با تاکید بر اثرات معنویت در بهبود بیماران مبتلا به سرطان یادآور شد: در سالهای گذشته شنیده شد که در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با استفاده از معنویت اقدام به درمان بیماران کردیم که این مطالعات نشان داد اصلاح سبک زندگی مردم موجب تغییرات هورمونی شده است.
وی ادامه داد: بر اساس این مطالعات برای اولین بار در جهان مطرح کردیم که مسائل روانی و معنویت درمانی میتواند بیان ژنی افراد را تغییر دهد و اگر فرد بیمار آدم متفاوتی شود، میتواند سرطان را کنترل کند.
رییس مرکز تحقیقات سرطان خاطرنشان کرد: تا سال 2000 در تحقیقات پزشکی به مسائل معنوی توجه نمیشد؛ اما از سال 2000 تا 2012 ، 8 برابر 30 سال گذشته به معنویت درمانی در مقالات پزشکی توجه شده است.وی همچنین با اشاره به اثرات برخی از داروها در کاهش بروز سرطان خاطرنشان کرد: آسپرین برای درمان سرطان موثر است؛ ولی این دارو باید با دوز کم و زمان طولانی و منظم استفاده شود.
به گفته وی استفاده از متفورمین و ویتامین D و همچنین داروهای ضد چربی نیز میتواند برای پیشگیری از بروز سرطان و درمان سرطان مفید باشد.
No tags for this post.