امکان انتقال اطلاعات از طریق تله‌پورت کوانتومی

در جنگ ستارگان افراد با استفاده از تله‌پورت اقدام به مسافرت از یک نقطه به نقطه دیگر می‌کنند. در تله‌پورت کوانتومی نیز بخشی از قوانین تله‌پورت تخیلی انسان وجود دارد و همین قوانین یکی از مهمترین اصول در دستورالعمل‌های اطلاعات کوانتومی است.
در مقاله‌ای که اخیرا تونگ کانگ و همکارانش از دانشگاه پوردو با عنوان « Quantum superposition, entanglement, and state teleportation of a microorganism on an electromechanical oscillator» منتشر کردند، برای اولین بار نشان دادند که حالت‌های کوانتومی درونی (حافظه) و حالت حرکت مرکز جرم (center-of-mass motion state) یک میکرواورگانیسم می‌تواند با استفاده از نوسانات الکترومکانیکی و مدارات ابرررسانا از نقطه‌ای به نقطه دیگر حرکت کند. 
آن‌ها طرحی ایجاد کردند که در آن حالت گربه شرودینگر وجود دارد. در این طرح، یک میکرواورگانیسم می‌تواند در دو نقطه یکسان وجود داشته باشد. این طرح یک قدم مهم به سوی انتقال اورگانیسم‌ها در آینده است.
در سال 1935 اروین شرودینگر چنین فرض کرد که یک گربه می‌تواند در حالتی قرار گرفته باشد که هم زنده است و هم مرده. یک حالت ابرموقعیت می‌تواند میکرواورگانیسم را از محلی به محل دیگر منتقل کند. سال‌هاست که فیزیک‌دانان در تلاش برای تحقیق روی پدیده کوانتوم ماکروسکوپی هستند، اما تداخل امواج الکترون‌ها، اتم‌ها و مولکول‌های مانعی در این مسیر بوده است.
اخیراً با سرد کردن، حالت ابرموقعیت در نوسانات مکانیکی ایجاد شده است. اولین انتقال کوانتومی در سال 1997 با یک فوتون منفرد انجام شد. در سال 2015 محققان یک فوتون با درجه آزادی چندگانه را انتقال دادند، اما تا کنون انتقال یک میکرواورگانیسم انجام نشده است.
به گزارش ستاد توسعه فناوری نانو،در این پروژه محققان یک باکتری را روی سطح نوسانگر غشاء الکترومکانیکی قرار دادند، نوسانگری که با مدار ابررسانا ترکیب شده است. آن‌ها با استفاده از این سیستم موفق به تله‌پورت و ابرموقعیت کوانتومی شدند. از آنجایی که داخل این اورگانیسم اطلاعات زیادی وجود دارد، بنابراین با این روش می‌توان اطلاعات را نیز انتقال داد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا