شیوع گسترده نزدیک بینی در جهان تا سال ۲۰۵۰
نزدیک بینی یکی از عیوب انکساری چشم، به این معناست که چشم بیمار نوشتهها و علامتها را در فاصله نزدیک تشخیص میدهد ولی در مقایسه با افراد سالم، در فاصله دور نمیتواند تشخیص دهد.
در حالیکه این بیماری چشمی همچون یک اپیدمی خاموش عمل می کند، در حال تبدیل شدن به علت اصلی نابینایی دائمی در جهان است و بالغ بر یک میلیارد نفر در سطح جهان با افزایش ریسک نابینایی مواجه هستند.
طبق مطالعه این محققان، آمریکا تا سال ۲۰۵۰ دارای ۲۶۰ میلیون فرد مبتلا به نزدیک بینی خواهد بود در حالیکه این رقم در سال ۲۰۰۰ در حدود ۹۰ میلیون نفر بوده است. کانادا هم تا سال ۲۰۵۰ دارای ۶۶ میلیون فرد نزدیک بین در مقایسه با ۱۱ میلیون در سال ۲۰۰۰ خواهد بود.
محققان، سرعت افزایش شیوع نزدیک بینی در سطح جهان را ناشی از برخی عوامل زیست محیطی، تغییر در سبک زندگی ناشی از تلفیق کاهش مدت زمان بودن در فضای باز و افزایش فعالیتهایی که نیاز به نگاه نزدیک دارند نظیر استفاده از وسایل الکترونیک، می دانند.
به گزارش مهر، «کووین نایدو»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا، در این باره می گوید: «ما باید چشم کودکان مان را هر ساله با مراجعه به متخصصان چشم پزشک مورد معاینه قرار دهیم بدین ترتیب با استفاده از شیوه های پیشگیرانه می توانیم از پیشرفت این ریسک تا حدودی جلوگیری کنیم.»
No tags for this post.