جاسوسی در خانه های هوشمند با اینترنت اشیا
بر اساس اعلام مدیر سازمان ملی اطلاعات امریکا، فقدان امنیت در تعداد روزافزونی از ابزارهای متصل به اینترنت و متصل به یکدیگر یک مبحث جدی است.
جیمز کلپر به تازگی به کمیته سرویسهای مسلح سنای امریکا گفته که سرویسهای اطلاعاتی میتوانند از اینترنت اشیا برای جاسوسی از شهروندان استفاده کنند.
سرویسهای اطلاعاتی میتوانند از اینترنت اشیا برای جاسوسی از شهروندان استفاده کنند.
وی ادامه داد: در آینده، سرویسهای اطلاعاتی ممکن است از اینترنت اشیا برای تشخیص هویت، نظارت، رهگیری مکانها، سربازگیری یا دسترسی به شبکهها و اطلاعات اعتباری کاربران به کار روند.
مجموعهای از ابزارهای صوتی مانند تلویزیونهای هوشمند، بلندگوهای بیسیم، ابزارهای بازی و برنامههای متصل به اینترنت خودروها میتوانند برای جاسوسی به کار روند زیرا این ابزار به طور معمول دادههای منازل هوشمند را به یک سرور میفرستند و میکروفونهای آنها در صورت نیاز همواره آنلاین هستند.
این فقط مقامات اطلاعاتی امریکا نیستند که علاقهمند به سرک کشیدن به داخل منازل کاربران هستند بلکه امنیت ضعیف در ابزارهای خانگی هوشمند به هکرها نیز امکان دسترسی به بخشهایی از زندگی خصوصی کاربران را میدهد.
محققان دریافتهاند نمایشگرهای متصل به اینترنت کاربران را آسیبپذیر کردهاند و به طور مثال، ترموستاتهای Nest گوگل، مکانهای منازل کاربران را بر روی اینترنت قرار دادند.
تا سال 2022 بیش از یک تریلیون حسگر به اینترنت متصل خواهند بود و در حالی که مزیتهای بالقوه اینترنت اشیا بسیار زیاد خواهند بود و زندگی انسانها را بسیار آسانتر خواهند کرد، ظهور منازل متصل به اینترنت، پرسشهای فراوانی را درباره امنیت و مالکیت خصوصی کاربران مطرح خواهد کرد.
منبع: سایت مجمع جهانی اقتصاد
ترجمه: شه تاو ناصری
No tags for this post.