ساخت دستگاه ردیابی و ثبت علائم حیاتی مبتلایان به آلزایمر در کشور

دکتر جهانگیر مشیدی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر و سرپرست گروه طراحی این دستگاه گفت: یکی از بزرگترین مشکلات بیماران مبتلا به آلزایمر، به یاد نیاوردن محل زندگی و سردرگمی در سطح شهر است که این دستگاه با ارسال موقعیت جغرافیایی از طریق GPS و نمایش علائم حیاتی شامل دما و ضربان قلب برای بستگان بیمار و همچنین پرستار فرد، روند جست‌وجوی بیماران را تسهیل می‌کند.

وی افزود: با توجه به آمار تصادفات بیماران در جوامع مختلف، این دستگاه قابلیت ذخیره اطلاعات و پارامترهای حیاتی بیمار را به صورت لحظه‌ای دارد که بیشتر به لحاظ جرم شناسی و اثبات وقوع حادثه کمک شایانی به پلیس می‌کند.

مشیدی افزود: این دستگاه به دلیل حجم کم و قیمت مناسب جهت رفع مشکلات بیماران مبتلا به آلزایمر، بسیار راهگشا خواهد بود و ارسال اطلاعات ذخیره شده بیمار بر روی دستگاه از طریق پیام کوتاه به دکتر معالج وی نیز کمک فراوانی می‌کند.

وی با بیان این که بیش از 25 میلیون بیمار مبتلا به آلزایمر در سراسر دنیا وجود دارد، اظهار کرد: پیش‌بینی‌ها حاکیست تا 20 سال آینده، تعداد مبتلایان به این بیماری به بیش از دو برابر برسد.

به گزارش ایسنا، استاد دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح تحقیقاتی، دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی این دانشگاه همکاری کردند که مهندس امید طوطیان اصفهانی به عنوان طرح تحقیقاتی دانشجویی از آن بهره برد و نتایج این طرح نیز در مجله‌های بین‌المللی IJAEPR و IJITEE منتشر شده است.

No tags for this post.

یک دیدگاه

  1. سلام
    میتونم پی دی اف این طرح رو داشته باشم؟ من از دانشجوهای دانشگاه اصفهان هستم میخاستم اگه مقدور باشه با شیوه ی ساخت و اجزا و شیوه عملکرد اونها آشنا بشم. در مجله هایی که نام بردین به طور کامل توضیحی در مورد ساخت پروژه نداشت. لطف بزرگیه اگه این پی دی اف رو در اختیار من قرار بدین.
    ممنونم ازتون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا