داروهای سلول‌های بنیادی جایگزین شیمیایی می‌شود

علی وطنی، معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در مراسم افتتاحیه جشنواره ملی هوانوردی در استان مازندران، گفت: برای ساخت این موتور به تازگی مذاکراتی بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و گروه سازندگان داخلی انجام شده است.

وی افزود: دوره پسا تحریم به عنوان فرصت ارزنده برای توسعه علمی و فناورانه کشور است و باید از این فرصت بی‌نظیر در تمامی بخش‌ها استفاده کنیم، ایران هم اکنون صد درصد به فناوری ساخت پیشرفته‌ترین پهبادهای موجود در دنیا دست یافته و همچنین توان علمی و تجربی تولید بالگردهایی با ظرفیت حمل تا 14 نفر را هم دارد.
به گفته وطنی، استعدادهای خلاق و ظرفیت‌های علمی غیر قابل اندازه‌گیری در جامعه باید شناسایی شوند و از این منابع هم باید برای تولید و پردازش ایده‌های نو و خلاقانه بهره گرفت زیرا جوانان تاثیرگذارترین افراد جامعه در همه بخش‌ها هستند و باید از این ظرفیت برای اعتلای علمی و تحقیقاتی کشور استفاده کرد.
نخستین جشنواره ملی هوانوردی کشور تا شانزدهم بهمن‌ماه در استان مازندران ادامه خواهد یافت.

در آینده داروهای سلول‌های بنیادی جایگزین داروهای شیمیایی می‌شود
معاون توسعه فناوری معاونت علمی همچنین در نشست هم‌اندیشی شرکت‌های دانش‌بنیان مازندران در ساری، گفت: مراکز سل‌تراپی در کشور تاسیس می‌شود که با ایجاد این مراکز به جای یافتن داروی‌های شیمیایی به دنبال داروهای سلول‌های بنیادی، گیاهان دارویی و زیست‌فناوری خواهیم بود.
وی افزود: بزرگ‌ترین مرکز سل‌تراپی کشور در مازندران راه‌اندازی می‌شود که با ساخت آن تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های مازندران، گیلان، گلستان و سمنان زیر پوشش قرار می‌گیرند همچنین با هماهنگی وزارت بهداشت در 10 منطقه کشور ایجاد مراکز تخصصی سلول‌های بنیادی در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه برای ساخت این مراکز قرار است از ظرفیت خیران کشور نیز استفاده شود، تصریح کرد: مازندران به علت کوهپایه‌ای بودن بستر مناسبی برای پرورش گیاهان دارویی است و ساخت و توسعه فناوری کارخانه‌های گیاهان دارویی باید در این استان جدی گرفته شود.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی با تاکید بر این که مازندران قادر به تامین گیاهان دارویی استان‌های شمال کشور است، خاطرنشان کرد: این استان ظرفیت خوبی برای توسعه فناوری‌های بخش دریا را هم دارد که باید از آن بهره گرفت.
وطنی از کارخانه‌های نساجی مازندران به عنوان برند ملی یاد کرد و گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی کامل دارد تا برای توسعه فناوری‌های نساجی در این استان با محوریت بخش خصوصی همکاری کند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا