حل معمای سیاره نهم منظومه شمسی با شبیه سازی رایانه ای
در روزهای اخیر گمانه زنی های فراوانی در دنیای اخترشناسی درخصوص وجود سیاره نهم در منظومه شمسی مطرح شده اما تاکنون از بعد فنی امکان وجود این سیاره وجود نداشته است.
در واقع دانشمندان هنوز نتوانسته اند وجود سیاره جدیدی در منظومه شمسی را ثابت کنند که به دور خورشید در حال گردش باشد اما برخی اجرام یخ زده دورافتاده در این سیستم ستاره ای نشانه هایی از وجود چنین سیاره ای را در اختیار دانشمندان قرار داده اند.
درحقیقت دانشمندان به شش توده یخ زده در آن سوی نپتون اشاره می کنند که در مدارهای همتراز با یکدیگر در حال حرکت هستند و همین نکته به عنوان سرنخ جدی در اختیار دانشمندان قرار گرفته است.
آنها با استفاده از شبیه سازی های رایانه ای به این باور رسیده اند که این همترازی متأثر از وجود سیاره ای ناشناخته در لبه منظومه شمسی است که تا ۱۰ برابر زمین بزرگی داشته و هیچگاه فاصله ای کمتر از ۳۰ میلیارد کیلومتری از زمین نداشته است. این فاصله معادل ۲۰۰ برابر فاصله زمین تا خورشید است.
بررسیهای اخیر دانشمندان در تایوان در تازه ترین شماره نشریه تخصصی Astronomical Journal منتشر شده است.
به گزارش مهز،اینکه در لبه منظومه شمسی سیاره ای ناشناخته پنهان شده باشد به پرسشی بزرگ برای دانشمندان تبدیل شده تا آنجاکه حالا با استفاده از شبیه سازی های رایانه ای تلاش می کنند تا این معما را حل کنند.
No tags for this post.