نصب چراغ راهنمای غذایی روی محصولات غذایی!

دکتر رسول دینارونددر این رابطه گفت: ضابطه جدید برچسب‌گذاری فراورده‌های غذایی در امر نظارت مردم بسیار کمک‌کننده خواهد بود. به این ترتیب میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب ترانس روی محصولات غذایی برای مردم مشخص خواهد شد.

طوری که رنگ قرمز در مورد هر یک از این عوامل نشان‌دهنده آن است که فرد باید در مصرف آن فرآورده مراقبت کند. رنگ زرد نشانه هشدار بوده و رنگ سبز هم به معنی آن است که این فرآورده مطلوب بوده و نگرانی از بابت مصرف آن وجود ندارد.

منبع: ایران صدا

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا