آبزیان صخره های مرجانی در حال نابودی هستند

 بر اساس پژوهش هایی که توسط کارشناسان دانشگاه جیمز کوک استرالیا انجام شده است ، مشخص شد بسیاری از زیستگاه های مرجان های دریائی و اکوسیستم های وابسته به آن در خطر نابودی قرار دارند .

در این مطالعات ، پژوهشگران به تجزیه و تحلیل تاثیر دمای آب ، میزان بارندگی ؛ اشعه خورشید و نقش آن در رشد و تکثیر لارو ها و ماهی های موجود در تپه های مرجانی پرداخته و به طور ویژه ای به بررسی شرایط جزایر لیزارد در شمال شرقی استرالیا توجه کردند .

بر اساس این گزارش مشخص شد که علاوه بر افزایش دما ، به دلیل بالا رفتن میزان اسید موجود در آب اقیانوس ها ، بزرگترین تپه های مرجان های طبیعی دنیا که در سواحل  ایالت کوئینزلند استرالیا قرار دارند ، در خطر نابودی هستند. این مرجان ها نقشی حیاتی برای حفظ ماهی های این مناطق ایفا می کنند.

بر اساس این گزارش مشخص شد که علاوه بر افزایش دما ، به دلیل بالا رفتن میزان اسید موجود در آب اقیانوس ها ، بزرگترین تپه های مرجان های طبیعی دنیا که در سواحل  ایالت کوئینزلند استرالیا قرار دارند ، در خطر نابودی هستند . این مرجان ها نقشی حیاتی برای حفظ ماهی های این مناطق ایفا می کنند .

مرجان ها نقش بسیار مهمی در تنظیم اکو سیستم جانوری در دریاها ایفا می کنند و متاسفانه در سال های اخیر ، به دلیل اسیدی شدن آب اقیانوس های جهان ، بخش وسیعی از این مرجان ها دچار آسیب دیدگی شده است . پژوهش های محققان در استرالیا همچنین نشان می دهد که وجود نوعی ویژه از مرجان های دریائی که به نام مرجان های آکروپورا یا میز مرجان ها  مشهور هستند ، نقشی مهم و اساسی در حفاظت از ماهی هایی ایفا می کنند که در مناطق کم عمق دریاها زندگی کرده و نور خورشید می تواند به آن ها  آسیب برساند . 

ماهی های ساکن آب های کم عمق ، برای فرار از گرمای خورشید به زیر این مرجان ها پناه می برند و نابودی مرجان ها می تواند منجر به نابودی گسترده انواع ماهی های ساکن این ماطق شود . پژوهشگران این پروژه ، بر اهمیت انجام اقداماتی فوری برای حفظ مجموعه مرجان های دریایی تاکید کردند

منبع :efe

ترجمه: فاطمه کردی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا