بی خوابی ارمغان شبکه های اجتماعی
محققان معتقدند که بازدیدهای پرتکرار روزانه از شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر فرصت برخورداری از یک خواب خوب شبانه را از بین می برد و از سوی دیگر، افرادی نیز که مشکلات خواب دارند، ممکن است از پرسه زدن در این شبکه های مجازی به عنوان راهی برای وقت گذرانی استفاده کنند.
در این مطالعه ارتباط میان استفاده از شبکه های اجتماعی و وضعیت خواب جوانان مورد بررسی قرار گرفته است که به واقع اولین نسلی هستند که با شبکه های اجتماعی بزرگ شده اند.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبورگ در سال 2014 با استفاده از پرسشنامه «پیو اینترنت» (Pew Internet)، هزار و 788 جوان 19 تا 32 ساله را در آمریکا مورد بررسی قرار دادند.
محققان پس از بررسی پاسخ افراد شرکت کننده در این آزمون متوجه شدند که آنها به طور متوسط روزی 61 دقیقه در شبکه های اجتماعی پرسه می زنند و 30 بار در هفته از سایت های مختلف بازدید می کنند و از این تعداد، 30 درصد سطوح بالای اختلال خواب دارند.
بر اساس نتایج این مطالعه، افرادی که به طور منظم از شبکه های اجتماعی در طول هفته استفاده می کنند، احتمال ابراز نارضایتی آنها از اختلالات خواب سه برابر بیشتر از افرادی است که مراجعه کمتر دارند.
به گزارش ایرنا از دیلی میل،همچنین افرادی که روزانه بیشترین زمان را در شبکه های اجتماعی طی می کنند، در مقایسه با هم سن و سال های آنها که زمانی کمتری را در این شبکه ها سپری می کنند، دو برابر بیشتر با خطر اختلال خواب مواجه هستند.