برگزاری کنفرانس مهندسی شیمی و صنایع غذایی

دکتر میواکو هوسودا از دانشگاهSEISA  ژاپن، ریاست کنفرانس را برعهده دارد. دکتر محمدرضا علیزاده از موسسه تحقیقات برنج ایران نیز در جمع اعضای کمیته فنی این کنفرانس حضور دارد.

دکتر کوکیو اوه از مرکز علوم سایتاما ژاپن، دکتر چان جین پارک از دانشگاه اینچئون کره جنوبی، دکتر هیدکی ناکاگوم از دانشگاه چیبا ژاپن، سخنرانان مدعو این کنفرانس هستند.

برخی از محورهای این کنفرانس عبارتند از:

مهندسی شیمی

واکنش‌های شیمیایی

ترمودینامیک

مهندسی محیط زیست

پلیمرهای هوشمند

فرآیند طراحی و توسعه         

بهینه‌سازی محصول

فناوری‌های پایدار و سبز

نانوفناوری

نانومواد

پردازش مواد هوشمند

مهندسی صنایع غذایی

بیوتکنولوژی موادغذایی

آخرین مهلت ارسال مقالات 15 فوریه (25 بهمن) اعلام شده است. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.

 

ترجمه: معصومه سوهانی

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا