علوم شناختی نیازمند تعاملات بین‌رشته‌ای بیشتر است

 جلسات جمع‌بندی نظرات داوری طرح‌های پژوهشی فراخوان شهریور 94 ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی با حضور 41 نفر از اساتید حوزه‌های روانشناسی، علوم اعصاب، آموزش و پرورش، زبانشناسی، مدل‌سازی و فناوری‌های شناختی در محل پژوهشکده علوم شناختی واقع در شهر جدید پردیس برگزار شد.

در پایان جلسات بررسی طرح‌ها، کمال خرازی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی اظهار کرد: طبیعت علوم شناختی ایجاب می‌کند که تعاملات بین رشته‌ای بیشتر شکل بگیرد، وجود اساتید مختلف از رشته‌های گوناگون در این مجمع خود مبین این مطلب است که تعامل هرچه بیشتر بین رشته‌های مختلف سبب می‌شود تا هویت حوزه جدیدی به عنوان علوم شناختی بیشتر محقق شود.

همچنین، مجید نیلی رییس گروه پژوهش، فناوری و توسعه زیرساخت، ضمن تقدیر و تشکر از حضور چشمگیر اساتید رشته‌های مختلف از همه شرکت کنندگان درخواست کرد تا بدلیل اهمیت روزافزون علوم شناختی در جهان امروز بیش از پیش مبلغ مهاجرت سایر اساتید و پژوهشگران و دانشجویان دیگر رشته‌های علمی به حوزه‌های علوم شناختی باشند.

در ادامه جلسه، محمد تقی جغتایی، مشاور عالی ستاد در امور آموزش نیز بعنوان آخرین سخنران در جمع‌بندی جلسات، ضمن تشکر از شرکت اساتید رشته‌های مختلف، برگزاری برنامه بزرگ «هفته جهانی آگاهی از مغز» در اوایل اسفند ماه امسال را در تهران و سایر استان‌های کشور یادآوری کرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا