حفظ سلامت قلب با مصرف عصاره سیر
محققان موسسه تحقیقاتی LA BikMed کالیفرنیا در مطالعات اخیر خود دریافتند میزان پلاک های ضعیف در عروق خونی بیماران مبتلا به سندروم متابولیک که عصاره چندساله سیر مصرف کرده بودند، کاهش یافت.
سندروم متابولیک از طریق چاقی، فشار خون بالا، و سایر عوامل پرخطر مشخص می شود.
متیو بادوف، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه بار دیگر فواید این مکمل غذایی را در کاهش انباشت پلاک های نرم و پیشگیری از تشکیل پلاک های جدید در عروق خونی که می تواند موجب بروز بیماری قلبی و تصلب شریان شود را اثبات می کند.»
به گزارش مهر،بادوف در ادامه عنوان می کند که آنها با انجام چهار مطالعه تصادفی متوجه شدند که مصرف عصاره چندساله سیر می تواند به روند کاهش پیشرفت تصلب شریان کمک کند.
No tags for this post.