استفاده از شرایط پسابرجام برای نوسازی و بازسازی تجهیزات آزمایشگاهی

دکتر میرزاده در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد، با اشاره به اهمیت مسائل دانشگاه آزاد اسلامی برای آیت‌الله هاشمی و پیگیری‌های وی برای حل مشکلات دانشگاه، گفت: اگر آیت‌الله هاشمی، ریاست هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی را عهده دار نبودند، باز هم به همین اندازه نسبت به مسائل آموزشی و دانشگاهی احساس مسؤولیت می‌کردند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اجرای طرح برجام خاطر نشان کرد: لازم است دانشگاهیان به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی از این پیروزی تاریخی و بی نظیر ملت ایران در مقابل قدرت‌های جهانی که با صلابت رهبری، تدبیر دولت امید و کاردانی تیم مذاکره کننده که در راس آنها دکتر ظریف قرار دارد، نهایت استفاده را داشته باشند.

وی مهمترین دستاورد این پیروزی را تثبیت حقوق هسته‌ای ایران در دنیا دانست و افزود: با اجرای این طرح بخشی از گره‌های اقتصادی و زنجیرهای خصمانه و ظالمانه‌ای که به پای ملت ایران طی سال‌های تحریم بسته شده بود، گشوده شد.

دکتر میرزاده به آثار منفی تحریم طی یک دهه گذشته اشاره کرد و گفت: در این دوران بسیاری از استعدادها و توانایی‌هایی که قابلیت شکوفایی اقتصاد ایران را داشت، از دست رفت و مشخص نیست چه زمانی خسارت‌های مستقیم و غیر مستقیم و عدم النفعی که به پای اقتصاد ایران گذاشته شد، بتوان محاسبه و جبران کرد.

وی به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در تقدیر از دولت و تیم مذاکره کننده اشاره کرد و گفت: همان گونه که ایشان نیز می‌فرمایند «برای این دستاورد هزینه‌های بسیاری پرداختیم» که بخشی از این هزینه شامل هزینه‌های سنگین مربوط به حصر اقتصادی کشور است که غربی‌ها به ما تحمیل کردند.

دکتر میرزاده افزود: هنوز هیچ ارگانی فرصت نکرده مجموعه خسارت‌های مربوط به حصر اقتصادی را اعلام کند، اما پرواضح است که حداقل هر ساله 25 تا 30 درصد بهای بیشتری در قبال کالاهای اساسی و نیازهای کشور که از خارج وارد می‌شد، پرداختیم. از سوی دیگر نیاز به برخی کالاها باعث می‌شد تا ما از واسطه‌ها خرید کنیم؛ واسطه‌هایی که اکنون با برجام مخالفت می‌کنند، بدین جهت است که کاسبی خود را از دست داده‌اند.

وی با بیان اینکه مخالفان برجام و رفع تحریم و همین طور دلواپسان داخلی و خارجی این دغدغه را هنوز دارند که برجام را تعطیل کنند، گفت: یکی از دلایل رفع تحریم‌ها، برداشتن همین دلالانی بود که با رفع تحریم‌ها منافع‌شان به خطر می‌افتاد.

وی فرصت پیش آمده در شرایط پسابرجام را برای دانشگاهیان بسیار مغتنم دانست و گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی نیز بسیاری از تجهیزات آزمایشگاهی به دلیل وجود تحریم‌ها چند سالی است که بلااستفاده مانده و به همین خاطر باید برای تعمیر و راه‌اندازی مجدد آنها برنامه‌ریزی شود.

به گزارش ایسنا، دکتر میرزاده در ادامه به معاونت پژوهشی دانشگاه پیشنهاد داد تا کمیسیونی برای ارزیابی و تامین قطعات یدکی آزمایشگاهی تشکیل دهد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا