عصاره سیر از پیشرفت بیماری قلبی پیشگیری می کند
محققان موسسه تحقیقات پزشکی لس آنجلس در مرکز پزشکی در این مطالعه کاهش های قابل توجهی را در پلاک های عروق خونی افرادی مشاهده کردند که هر روز این مکمل را مصرف می کردند .
این چهارمین مطالعه این محققان است که اثرات عصاره سیر کهنه را نشان می دهد.
محققان در این مطالعه جدید که در مجله Nutrition منتشر شده است، 55 بیمار 40 تا 75 ساله مبتلا به سندرم متابولیسم را که در ابتدای ابتلا به بیماری قلبی قرار داشتند، مورد بررسی قرار دادند.
محققان بعد از اندازه گیری رسوب کلسیم و تجمع پلاک عروق خونی این افراد، آنها را به طور تصادفی به دو گروه تقسیم کردند و به یک گروه روزانه یک دوز دو هزار و 400 میلی گرمی عصاره سیر کهنه و به گروه دوم یک دارونما دادند.
غربالگرهای پیگیری که پس از یکسال انجام شد، نشان داد افرادی که عصاره سیر مصرف کردند، تجمع پلاک در عروق خونی آنها 80 درصد کاهش یافته بود و پلاک هایی نیز که از قبل وجود داشتند، کاهش یافته بود.
به گفته یکی از محققان، این مطالعه مدرک دیگری دال بر فواید این مکمل در کاهش تجمع پلاک نرم و پیشگیری از تشکیل پلاک جدید در عروق خونی است که می تواند موجب ابتلا به بیماری قلبی شود.
یافته های این مطالعه موید یافته های سایر تحقیقات انجام شده در خصوص اثرات سیر بر بیماری قلبی است، یک مطالعه در سال 2009 نشان داده بود که سیر خرد شده تازه اثر مثبتی بر جریان خون و قلب دارد. همچنین مطالعه دیگری حاکی از آن بود که روغن سیر می تواند از ابتلا به یک نوع بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت پیشگیری کند.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان همچنین در تحلیل یک گزارش قبلی که در مجله Nutrition منتشر شد، عنوان کردند که عصاره سیر فشار خون و کلسترول را هم کاهش می دهد.