همکاری انجمن کلینیکال آنکولوژی ایران با سازمان سرطان اروپا

 دکتر محمدرضا قوام نصیری رئیس این انجمن گفت: پیرو مذاکرات انجام شده با مسئولین این سازمان، چنانچه تعداد اعضاء به 120 نفردر ESMO برسد می توانیم در نشست های مداوم این سازمان که هر بار در یک کشور برگزار می شود،یک جایگاه خاص برای ایران جهت تصمیم گیری های بین المللی که در زمینه سرطان صورت می گیرید داشته باشیم. 
وی اظهار کرد: سازمان ESMO همه ساله در نقاط مختلف دنیا کنفرانس ها وکنگره های بین المللی زیادی را برگزار می کند که محتوای آموزشی دارد.
قوام نصیری اضافه کرد: اگر همکاری های انجمن با سازمان ESMO بیشتر شود، می توانیم در کنگره آینده کلینیکال آنکولوژِی که در سال آینده در تهران برگزار خواهد شد، از مسئولین و اساتید این سازمان برای ارائه سخنرانی و شرکت در کنگره مورد دعوت کنیم تا تعداد بیشتری از پزشکان از همکاری انجمن با این سازمان مهم بین المللی استفاده کنند.
وی در رابطه با برگزاری همایش سارکوم بافت نرم که ماه گذشته برگزار شد، گفت:سرطان در بافت نرم که به آن سارکوم بافت نرم هم گفته می شود، نوع نادری از سرطان است که در دنیا فقط 2 درصد شایع است. 
ریس انجمن کلینیکال آنکولوژی ایران گفت:به علت پایین بودن تعداد افراد مبتلا، به این نوع از سرطان در کنگره ها و همایش های عمومی پرداخته نمی شود به همین دلیل انجمن آنکولوژی ایران تصمیم گرفت همایش یک روزه مخصوص سارکوم های بافت نرم را برگزار کند.
وی در این باره می گوید: سارکوم ها در زمینه تشخیص، مثل طبقه بندی و آسیب شناسی و در زمینه درمان مانند انتخاب رادیوتراپی یا شیمی درمانی متفاوت هستند و به همین علت باید توجه بیشتری به آنان شود. برای مثال در بحث درمان جدیداً گفته شده است اگر اندازه طول سارکوم های بافت نرم از 5 سانتی متر بیشتر باشد، بسته به اندازه توده می توان با شیمی درمانی و یا رادیوتراپی حجم توده را کاهش داد و شانس فعالیت متاستازهای دوردست را هم به حداقل رساند. 
قوام نصیری همچنین در رابطه با ماهیت توده های سرطانی در بافت نرم گفت: معده، مثانه، تیروئید و سینه هم بافت نرم هستند اما آنان کارسینوم محسوب می شوند و به این دلیل که بافت پوششی دارند، توده سارکومی به حساب نمی آیند. این توده ها که در هرکجای بدن می توانند به وجود بیایند با درد همراه هستند و گاه زیر پوست مشخص و قابل رؤیت هستند. 
به گزارش ایرنا از انجمن رادیوتراپی ایران آنکولوژی ایران،وی همچنین با اشاره به اینکه این سرطان در مردان بیش از زنان شایع است گفت: از آنجایی که هنوز مشخص نیست چه عامل یا عوامل خاصی منجر به ابتلای افراد به این نوع خاص از سرطان می شود، درمان به نسبت نوع توده و مرحله آن انتخاب می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا