بیشترین تعداد مهاجران از کدام کشورها هستند؟

 بیش از 15.5 میلیون هندی در خارج از این کشور زندگی می‌کنند و این رقم بالاتر از مجموع جمعیت‌های مهاجری است که خارج از کویت و زیمبابوه زندگی‌ می‌کنند.

مطالعه جدید بر روی مهاجرت بین‌المللی توسط سازمان ملل متحد نشان می‌دهد از سال 2005 و زمانی که هند با داشتن 9.5 میلیون مهاجر در خارج از این کشور، یک سوم مهاجران دنیا را به خود اختصاص داده بود، این رقم حدود 60 درصد افزایش یافته است.

یافته‌های تحقیق انجام‌شده حاکی از آن است رقم کلی مهاجران بین‌المللی (مردمی که در کشوری غیر از کشور محل تولدشان زندگی می‌کنند) از سال 2000 با بیش از 41 درصد رشد، به 244 میلیون نفر یعنی حدود 3.3 درصد جمعیت دنیا رسیده است.

وو هونگبو، معاون دبیرکل در امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد، در این باره گفت: افزایش تعداد مهاجران بین‌المللی نشان‌‌دهنده افزایش اهمیت مهاجرت بین‌المللی است. مهاجرتی که به خوبی مدیریت شود، مزیت‌های مهمی را برای کشورهای مقصد، مبدا و همچنین خود مهاجران و خانواده‌هایشان به دنبال خواهد داشت.

بیش از دو سوم جمعیت مهاجر در 20 کشور دنیا توزیع شده‌اند. ایالات متحده میزبان بالاترین تعداد مهاجر در دنیاست (بیش از 46 میلیون نفر) است و پس از آن آلمان میزبان 12 میلیون مهاجر است. همچنین، امارات متحده عربی که در سال 1995 میزبان 2.4 میلیون مهاجر بود، اکنون بیش از 8.1 میلیون مهاجر را در خود جای داده است.

در اروپا، امریکای شمالی و اقیانوسیه، مهاجران بین‌المللی دست کم 10 درصد کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.

در مقایسه، افریقا، آسیا، امریکای لاتین و جزایر کارائیب، کمتر از دو درصد مهاجران بین‌المللی را در خود جای داده‌‌اند.

نمودارهای زیر، به ترتیب کشورهایی را نشان می‌دهند که بالاترین میزان مهاجر را در خود جای داده‌اند و همچنین کشورهایی که بالاترین جمعیت مهاجر را در خارج از مرزهایشان دارند.

منبع: مجمع جهانی اقتصاد

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا