هدف ازتشکیل پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلامی تبدیل دانش به ثروت است
دکتر محمدعلی نجفی در دیدار با اعضای شبکهی پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلامی که در سالن اجتماعات استانداری گیلان برگزارشد، با اشاره به اینکه روند توسعه در جهان امروز به سرعت درحال گسترش است، افزود: کشورهای اسلامی علیرغم ظرفیتهای فراوان و دانش موجود با عقب ماندگیهایی نیز روبه رو هستند و هنوز برخی کشورها قادر به تأمین خیلی از نیازهای اولیه خود نیستند.
وی بر ضرورت پرداختن به دلیل عقب ماندن کشورهای اسلامی در توسعه پیشرفت تأکید و خاطرنشان کرد: توجه به عوامل سرمایه انسانی، تحقیق و توسعه با بهرهوری و حفظ محیط زیست میتواند شرایط پیشرفت این کشورها را فراهم می کند.
نماینده عالی دولت در گیلان پارکهای علم و فناوری را در تجاریسازی دستاوردها بسیار موثر عنوان و تصریح کرد: یکی از مراکز علمی که میتواند برای تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری و تبدیل دانش و دانایی به ثروت موثر باشد، پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلامی است.
وی افزود: اگر بین این ساختارها تعامل و همکاری لازم وجود داشته باشد، میتواند منجر به ایجاد سرعت و ارتقای کیفی شود.
استاندار گیلان هدف از تشکیل شبکه پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلامی در جمهوری اسلامی ایران را تبدیل دانش به ثروت عنوان و خاطرنشان کرد: برگزاری دو جلسه برای کشورهای عضو طی مدت یک ماه در رشت به منظور انتقال توانمندیهای مدیران پارکهای عضو و تعامل بیشتر بین آنها است.
وی، تشکیل نشست کشورهای عضو و حضور بیش از 40 نفر از مدیران با همکاری بانک توسعه اسلامی را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: این حضور پررنگ ناشی از عزم جمهوری اسلامی ایران و نیز مدیران استان گیلان به منظور پشتیبانی از مراکز علم و فناوری و اقتصاد دانشبنیان است.
نجفی بهرهوری لازم از فرصتهای موجود در کشورهای عضو شبکه پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلامی را ضروری دانست و پیشنهاداتی را در این خصوص ارائه کرد و افزود: بازاریابی در کشورهای عضو، استقرار شرکتهای فناوری کشورهای عضو در پارک علم و فناوری گیلان و بالعکس، استفاده از سرمایهگذاران کشورهای عضو شبکه برای اجرای طرحهای دانشبنیان صنعتی و نیمه صنعتی، انجام پروژههای متقابل به شکل برونسپاری، تشکیل شرکتهای فناور در پارک گیلان و پارک کشورهای عضو و طراحی و راهاندازی نمایشگاههای فناوری و تجاریسازی آنها با همکاری کشورهای عضو پارک علم و فناوری گیلان از پیشنهاداتی هستند که میتوانند منجر به بهرهوری لازم از فرصتهای موجود شود.
به گزارش ایسنا، اعضای شبکه پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلامی از کشورهای مصر، پاکستان، سودان، اندونزی، مالزی، عراق، سوریه، سنگال و نیجریه و مدرسانی از کشورهای آلمان و مالزی به منظور شرکت در نشست آموزشی کشورهای اسلامی تحت عنوان مدیریت و برنامهریزی برای نوآوری و کارآفرینی به گیلان سفر کردهاند.
No tags for this post.