تولیدکننده در انتظار راهکارهای فناورانه

در فرآیند سنتی دانه کنجد چه به حالت برشته ویا معمولی تحت پرس قرار می گیرد و روغن آن جدا می گردد. جهت تسریع جداسازی روغن از کنجاله همراه، آب عمل دو فاز شدن را انجام می دهد که در نهایت ارده تولیدی به حلوا اضافه و حلوا ارده تهیه می گردد. معمولا تولید سنتی هزینه بر و در مواردی غیر اقتصادی است و سبب به هدر رفتن سرمایه می شود.

در تمامی کارخانجان سنتی مشکل بالا رفتن پراکسید و اسیدیته روغن یا مشکل دو فاز شدن روغن از محصول با نسبت های متفاوت وجود دارد.
در همین راستا تولیدکننده به دنبال بهره گیری از روش های نوآورانه در کاهش درصد دو فازی(جدا شدن روغن حلوا ارده و جمع شدن روی آن) در محصول می باشد.

بومرنگ(شبکه خدمات نوآوری)سعی دارد در این راستا زمینه شناسایی ،همکاری و عقد قرارداد صاحبان فناوری با شرکت متقاضی را فراهم آورد.

مشخصه های لازم برای موفقیت طرح

  •  ارائه طرح در بازه زمانی مورد نظر
  • گذراندن تست های مورد نیاز براساس استانداردهای موجود برای محصول

 ویژگی ها و خروجی هایی را که فناوری ها و پیشنهادات مطرح شده بایستی داشته باشد

  • موجب افزایش ماندگاری حلوا ارده تا مدت زمان یکسال شود.

 موجب تغییر طعم و کیفیت حلوا ارده نشود. 

  • کاهش پراکسید روغن به کمتر از 5
  • عدم استفاده از مواد افزودنی شیمیایی
  • قابل اجرا باشد و نیاز به تغییرات اساسی در خط تولید نداشته باشد.
  • اقتصادی باشد.
  • قابل انتقال به سایر واحدهای تولیدی حلوا ارده باشد )بر اساس شرایط(
  • درصورت تهیه دستگاه جدید، در داخل کشور تهیه شده باشد.
  • در قیمت تمام شده محصول اثر سوء نداشته باشد و حتی در حد امکان قیمت تمام شده محصول کمتر از حالت فعلی باشد.

 نوع همکاری و تعامل با صاحب فناوری

  • خرید تکنولوژی و دانش فنی
  •   دریافت مشاوره
  • مشارکت در فرآیند تحقیق و توسعه

حداکثر هزینه

  • محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و کلیه پیشنهادات بررسی می شود

تعریف فاز های پروژه و زمانبندی آنها

 صاحبان فناوری و ارائه دهندگان راهکار می بایست موارد زیر را در پیشنهاد خود منظور فرمایند:
کلیه موارد زیر در طرح ارائه شده باید مشخص شوند:

  • توصیف کلیات طرح و مشخصه های آن
  • مدت زمان اجرای طرح(در صورت امکان)
  • وضعیت مالکیت فکری طرح
  • سطح بلوغ طرح (مفهوم، پروتوتایپ، آماده تجاری سازی، تجاری شده)
  • هر گونه شواهدی در رابطه با عملیات
  • پیش زمینه ها، تجارب و تخصص های مرتبط با مساله مورد نظر
  • نوع همکاری مورد تمایل با شرکت متقاضی
  •  توصیف تیم/ سازمان (رزومه علمی و اجرایی تیم یا فرد)
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا