فعالیت ۵ شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

دکتر هوشنگ رفیق دوست در جلسه هم اندیشی توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد این دانشگاه افزود: مراکز رشد دانشگاه‌ها به عنوان مراکز حمایتی در جهت پشتیبانی از ایده‌ها و تفکراتی با ثمره اشتغالزایی، محصول ‌آفرینی و درآمدزایی برای شرکت دانش بنیان و صاحبان ایده اقدام می‌کند.

وی بیان کرد: هم اکنون هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در زمینه‌های مختلفی از جمله گیاهان دارویی، تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر ۵ شرکت دانش بنیان موجود در این دانشگاه ۵ شرکت دیگر نیز در حال ثبت هستند.

رفیق دوست همچنین گفت: با توجه به اقبالی که حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در ایجاد طرح‌های دانش بنیان دارد می‌توان به این حوزه امیدوارانه‌تر پرداخت.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار کرد: مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی افرادی که تمایل به مطرح کردن طرح‌های پژوهشی که منجر به تولید محصول می‌شود، دارند با در اختیار گذاشتن امکانات تجهیزات و آزمایشگاه‌ها و نیز اعتبارات در دسترس، حمایت می‌کند.

وی اظهار کرد: پژوهشگران می‌توانند برای اطلاع از نحوه برخورداری از حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از طرح‌های دانش بنیان به مرکز رشد واقع در معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه مراجعه کنند.

دکتر سلیمانی معاون دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم در این جلسه گفت: تعریف رسالت جدید برای دانشگاه‌های سراسر کشور اقدام مهمی است که در راستای نیل به کاربردی ساختن محصول فعالیت‌های علمی و فناوری در دانشگاه‌ها فراهم می‌شود.

وی تصریح کرد: رسالت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه‌ها به صورت شناخته شده و با کیفیت مطلوبی هم اکنون در حال اجراست به گونه‌ای که در خصوص کیفیت آموزش در دنیا رتبه دوم را داریم.

وی گفت: تبدیل پژوهش به فناوری و بهره گیری از آن در جهت اشتغالزایی و نیز کسب درآمد برای صاحب فرایند رسالت جدیدی است که باید بسیار به آن توجه و دقت داشت.

دکتر سلیمانی افزود: اساتید، اعضای هیات علمی و نخبگان دانشگاه‌ها به حرکت در این مسیر با استفاده از اندوخته‌های علمی و نیز تجربیات سال‌های خدمت خویش باید اهتمام ورزیم.

همچنین دکتر علیزاده رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه با اشاره به اینکه برای حمایت مالی از طرح‌های دانش بنیان کمیته‌هایی تشکیل شده است، ادامه داد: با توجه به موضوع، طرح در کمیته خاص خود مطرح شده و در خصوص میزان حمایت مالی مورد درخواست تصمیم گیری می‌شود.

وی افزود: تقویت اجرای طرح های تحقیقاتی دانش بنیان با توجه به نقشی که در تولید علم کاربردی و مورد نیاز جامعه دارد از جمله برنامه ریزی‌های مهم در مسیر رشد علمی کشور است.

وی بیان کرد: از ۲۰ شرکتی که بیشترین فروش محصولات دانش بنیان خود را در کشور داشته‌اند ۱۰ شرکت در حوزه سلامت فعالیت داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر علیزاده تصریح کرد: پژوهشگران علاقمند به تبدیل پژوهش به فناوری و نیز فعالیت در حوزه تولید محصولات دانش بنیان می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی http://daneshbonyan.isti.ir اطلاعات مورد نیاز را بدست آورند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا