راه اندازی پژوهشکده فرآوردههای غذایی دامی در جهاد دانشگاهی خراسان شمالی
دکتر رضا شاهین فر، اظهار کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی دارای 25 پژوهشکده و سه پژوهشگاه در زمینههای فنی و مهندسی، علوم انسانی، پزشکی، کشاورزی و فرهنگ و هنر است.وی ادامه داد: با توجه به وجود پتانسیلهای خوب این استان در زمینه کشاورزی و دامپروری و وجود حدود چهار میلیون راس دام روستایی و عشایری، درصدد ایجاد این پژوهشکده در این استان برآمدیم.
شاهین فر اظهار کرد: این پژوهشکده دارای گروههای تغذیه و سلامت فرآوردههای دامی، نگهدارندهها و افزودنیهای طبیعی، فناوریهای نوین در تولید و فرآوری محصولات دامی و فرآوردههای ارگانیک دامی است.
وی گفت: کمک به ایجاد ارزش افزوده در حوزه فرآوردههای غذایی دامی در استان، توسعه و گسترش کاربرد ظرفیتها و پتانسیلهای طبیعی مانند گیاهان دارویی در سلامت، اقتصاد و اشتغال استان از جمله اهداف اصلی و کلان اجرای این طرح است.شاهین فر در پاسخ به این سوال که این طرح چه زمانی اجرایی خواهد شد و چه میزان هزینه برای اجرای آن نیاز است، توضیح داد: این طرح ابتدا باید در شورای برنامه ریزی استان مورد بررسی قرار گیرد که بعد از آن میزان هزینهها مشخص خواهد شد.
رییس جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی بیان کرد: این طرح در حال حاضر توسط ستاد مرکزی به تصویب رسیده و در کارگروه پژوهش و فناوری هم تصویب شده و در مراحل بعد باید در شورای برنامه ریزی استان تصویب شود تا بتواند مجوز وزارت علوم را اخذ کند.
به گفته وی راه اندازی پژوهشکده فرآوردههای غذایی دامی طی برنامه ششم توسعه اجرایی انجام خواهد شد.
No tags for this post.