نخستین چاپگر شیشه مذاب ساخته شد
هنگام خروج شیشه مذاب از نازل چاپگر سهبعدی در سطح مورد نظر، شیشه مذاب شروع به منحرف شدن از مسیر عمودی کرده و حلقههای شیشهای ساخته میشوند.
محققان دریافتند که با کنترل رایانهای نازل چاپگر سهبعدی به کمک الگوهای ریاضی میتوان سرعت حرکت نازل را کنترل کرده و الگوهای پیچشی مورد نظر را تولید کرد.
محققان موسسه تکنولوژی ماساچوست پس از برنامهنویسی چاپگر سهبعدی برای اولین بار تکنولوژی چاپ سهبعدی شیشه مذاب را معرفی کردند.
محققان MIT پس از این موفقیت با همکاری دکتر بران، ریاضیدان و متخصص دینامیک مایعات، اقدام به برنامهریزی و ساخت اولین چاپگر سهبعدی شیشه مذاب کردند.
بران در مورد عملکرد سیستم چاپ شیشه مذاب و شباهت عملکرد آن به چرخ خیاطی عنوان کرد: این سیستم از عملکرد بسیار پیچیدهای برخوردار است؛ بطوریکه برای بدست آمدن اساس عملکرد این ماشین حدود 10 سال مطالعه صرف شده است.
وی در ادامه افزود: این ماشین از نظر عملکرد شبیه به چرخ خیاطی است، چرا که در این فناوری از رشتههای شیشه مذاب برای ساخت الگوهای شیشهای مورد نظر استفاده شده است.
به گزارش ایسنا،محققان MIT معتقدند که به کمک این فناوری میتوان تحولی در صنعت مجسمهسازی و سایر روشهای چاپسهبعدی ایجاد کرد.
No tags for this post.