هورمون هایی که علاقه به شیرینی ها را کاهش می دهند

 تیمی از محققان مرکز پزشکی دانشگاه تکزاس آمریکا در مطالعات خود دریافتند که هورمون تولیدشده توسط کبد موسوم به FGF۲۱، مانع از مصرف قندهای ساده می شود.

«استیون کلیور»، عضو گره تحقیق، در این باره می گوید: «اولین بار است که نشان داده شده است هورمون تولید شده در کبد بر مصرف اولویت قند و الکل در پستانداران تاثیر می گذارد.»

این هورمون مرتبط با استرس های محیطی نظیر تغییرات بیش از اندازه در رژیم غذایی یا قرارگیری در معرض هوای سرد است. همچنین زمانیکه پستانداران انواع کربوهیدرات ها را مصرف می کنند این هورمون تولید می شود.

کلیور در ادامه می افزاید: «یافته های ما نشاندهنده این احتمال است که مدیریت FGF۲۱ می تواند بر اولویت مواد غذایی و سایر رفتارهای انسانی تاثیر گذارد و این هورمون می تواند برای درمان افراد الکلی مورد استفاده قرار گیرد.»

به گزارش مهر،محققان دریافتند در موش هایی که دارای میزان بالای FGF۲۱ بودند، ارجحیت مصرف مواد شیرین کاهش یافته و کاهش قابل توجهی در میزان دوپامین آنها مشاهده شد.

مطالعات اخیر نشان داده است که FGF۲۱ می تواند موجب افزایش حساسیت به انسولین شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا