افزایش شاخص تغذیه با استفاده از بادام

آلیسا برونز (Alyssa Burns) از دانشگاه فلوریدای (University of Florida) در ایالات متحده امریکا  به همراه تیمی از پژوهشگران در حال بررسی رژیم های غذائی مناسب برای سلامت انسان بوده و به طور ویزه ای به بررسی تاثیرات مغزهای آجیل از جمله بادام پرداخته است . ودر رابطه با فواید بادام می گوید : « بادام منبع خوبی از پروتئین گیاهی ، اسیدهای چرب ضروری ، ویتامین E و منیزیم است.  »

نتایج بررسی ها نشان می دهد زمانی که والدین و کودکان در رژیم غذایی خود از بادام استفاده می کنند شاخص تغذیه سالم (Healthy Eating Index) آن ها در کل پروتئین مواد غذایی ، غذاهای دریایی و پروتئین گیاهی و اسید های چرب افزایش پیدا می کند در حالی که مقدار کمی کالری مصرف کرده اند .

پژوهشگران این تیم تحقیقاتی ، به بررسی اثر مصرف روزانه بادام بر 29 خانواده شامل والدین و فرزند به مدت چهارده روز پرداختند . بیشتر بزرگسالان شرکت کننده در این بررسی  را مادرانی با حد متوسط سنی 35 سال و کودکانشان که در سنین بین 3 تا 6 سال بوده اند ؛ تشکیل می داد . در این مطالعه ، کودکان به خوردن روزانه 14 گرم کره بادام و والدین به مصرف روزانه 14 گرم بادام توصیه شدند .

نتایج بررسی ها نشان می دهد زمانی که والدین و کودکان در رژیم غذایی خود از بادام استفاده می کنند شاخص تغذیه سالم (Healthy Eating Index) آن ها در کل پروتئین مواد غذایی ، غذاهای دریایی و پروتئین گیاهی و اسید های چرب افزایش پیدا می کند در حالی که مقدار کمی کالری مصرف کرده اند .

محققان با کمک فراخوانی به صورت آنلاین توانستند به بررسی آن چه روزانه در رژیم غذایی بزرگسالان مصرف می شود ، بپردازند.  آن ها از این طریق موفق شدند تا کیفیت رژیم غذایی افراد را به طور دقیقی اندازه گیری کنند .

قابل توجه است ، دانشمندان در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که بهبود رژیم غذایی شرکت کنندگان شاخص تغذیه سالم یک ابزار برای اندازه گیری کیفیت رژیم غذایی و پایبندی به دستورالعمل های رژیمی سال 2010 برای آمریکایی مورد استفاده قرار گیرد .  

پژوهشگران پس از چهارده روز که والدین و کودکان بادام را در رژیم غذایی روانه خود گنجانده بوده و مصرف کرده بودند، میزان شاخص تغذیه سالم آنها از 53.7 به 61.4 افزایش پیدا کرده بود. باید در نظر داشت که در این مقیاس ، عدد بالاتر نشان دهنده کیفیت رژیم غذایی بهتر است .

در خاتمه گفتنی است که این پژوهش ها و نتایج حاصل از آن در آخرین شماره مجله پژوهش تغذیه (journal Nutrition Research) به چاپ رسیده و قابل دسترسی است .

منبع

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا