وجود نشانههای افسردگی در میان رزیدنتها
وجود نشانههای افسردگی در پزشکان مبتدی نه تنها برای آنان خوشایند نیست بلکه برای بیمارانی که اکنون تحت درمان آنان قرار دارند، نمیتواند قابل قبول باشد. همچنین در آینده پزشکان افسرده بیشتر احتمال دارد دچار اشتباه پزشکی شوند یا مراقبتهای لازم را از بیمارانشان انجام ندهند.
یافتههای مطرح شده از بررسی 54 مطالعه بلند مدت که به ارزیابی علائم افسردگی در بیش از 17 هزار و 500 رزیدنت پرداخته، بدست آمدهاست. با جمع آوری و ترکیب اطلاعات این مطالعات که در سراسر جهان در فاصله سالهای 1963 تا 2015 انجام شده، محققان دو دانشگاه هاروارد و میشیگان نتیجه گرفتند در28.8 درصد از رزیدنتها علائم افسردگی مشاهده میشود.
«دوگلاس ماتا» از کارشناسان این مطالعه گفت: این یافتهها بر موضوع حائز اهمیت فارغ التحصیلان آموزش پزشکی تاکید میکند.
این مطالعه همچنین نشان داد طی پنج دهه گذشته میزان افسردگی افزایش محدود اما چشمگیری داشتهاست. افزایش نرخ افسردگی تعجب آور و مهم است بخصوص که این امر به دلیل در نظر گرفتن اصلاحاتی برای بهبود سلامت روان رزیدنتها و بیماران بیشتر مورد توجه قرار گرفتهاست.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، کارشناسان همچنین تاکید کردند که افسردگی میان رزیدنتها بر بیماران هم تاثیر میگذارد، چرا که در مطالعات پیشین هم ارتباط بین افسردگی میان پزشکان و کاهش کیفیت خدمات درمانی مورد تایید قرار گرفته بود.
No tags for this post.