تماشای طولانی مدت تلویزیون و بروز مشکلات مغزی

در این مطالعه محققان مرکز مطالعات کالیفرنیا به بررسی عادات تماشای تلویزیون ۳۲۰۰ نفر با میانگین سنی ۲۵ سال پرداختند. این افراد تا ۲۵ سال بعد مورد مطالعه قرار داشتند. محققان دریافتند افرادی که در طول این مدت به طور میانگین روزی ۳ ساعت تلویزون تماشا کرده بودند در مقایسه با افرادی که میزان کمی تلویزیون تماشا کرده بودند، در تست های شناختی عملکرد ضعیفی داشتند.

تینا هوآنگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج بیانگر آن است که شرکت در فعالیت های ورزشی، بر خلاف نشستن و تماشای تلویزون، بسیار برای سلامت مغز مهم است. فعالیت بدنی در هر زمان از زندگی برای مغزتان خوب است.»

در این مطالعه، محققان از شرکت کنندگان هر پنج سال یکبار در مورد مدت زمان تماشای تلویزیون در روز در طول سال های گذشته سوال کردند. از همان ابتدای مطالعه، و مجددا در هر دو تا پنج سال بعد، محققان از شرکت کنندگان در مورد میزان ورزش کردن شان نیز سوال کردند.

بعد از ۲۵ سال، محققان عملکرد شناختی افراد را با انجام سه تست ارزیابی سرعت پردازش اطلاعات، حافظه کلامی و عملکرد اجرایی مورد ارزیابی قرار دادند. اینها شماری از مهارت های فکری هستند که به برنامه ریزی، سازماندهی و توجه افراد کمک می کند.

به گزارش مهر، در این بین ۳۵۳ فردی که به طور میانگین بیش از ۳ ساعت در روز تلویزیون تماشا کرده بودند، در مقایسه با افرادی که کمتر تلویزیون تماشا می کردند، عملکرد بدتری در تست ها داشتند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا