فواید چای سبز و کاکائو در مقابله با عوارض دیابت
طبق مطالعه دانشمندان برزیلی، کاکائو و چای سبز حاوی موادی هستند که می توانند به پیشگیری و درمان مشکلات کلیوی یا اختلالات چشمی ناشی از دیابت کمک کنند.
به گفته این دانشمندان، کاکائو و چای سبز به کاهش مرگ سلول های پودوسیت که مانع ورود پروتئین ها به ادرار می شود، کمک می کند. چای سبز حاوی پلی فنول ها و کاکائو حاوی تئوبرومین است که به کاهش تاثیرات بیماری دیابت کمک می کنند.
«خوزه لوپس دی فاریا»، از دانشگاه دولتی کامپیناس برزیل، در این باره می گوید: «انتقال آلبومین (نوعی پروتئین ساده) به ادرار علت اصلی نارسایی کلیه در بیمار مبتلا به دیابت است. مطالعه ما نشان می دهد که مواد موجود در کاکائو و چای سبز موجب کاهش مرگ پودوسیت ها می شود. سلول های پودوسیت نقش مهمی در محدود کردن انتقال پروتئین به ادرار دارند.»
به گزارش مهر،این آزمایش بر روی موش های مبتلا به دیابت و بر روی سلول های گرفته شده از بافت های انسانی و موش انجام شد. محققان در محیط آزمایشگاه غلظت بالای گلوکز را به این بافت ها تزریق نمودند تا شرایط دیابت را شبیه سازی نمایند.
البته پیش از این تاثیرات ضداکسایشی و ضدالتهابی این دو ماده به اثبات رسیده بود. چای سبز نقش مهمی در حفاظت از بدن در مقابل بیماری های قلبی-عروقی دارد و کاکائو موجب کاهش فشار خون سیستولیک می شود.
No tags for this post.