گوشت های فراوری شده سرطان زا هستند

سازمان بهداتشت جهانی  World Health Organization  در بیانیه ای جدید به طور رسمی اعلام کرد که اخطارهای بهداشتی در زمینه خطرناک بودن مصرف پروتئین های فراوری شده ، هیاهو های تبلیغاتی محسوب نشده و واقعی و جدی هستند . بر اساس مطالعات انجام شده توسط دانشمندان ، این موضوع به اثبات رسید که مصرف گوشت قرمز و به ویژه پروتئین ها فراوری شده سرطان زا هستند . برآوردهای اولیه از دور جدید پژوهش های کارشناسان سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که نتیجه این مطالعات که در اواسط سال 2016 منتشر  خواهد شد ، مشابه نظریات پیشین بوده و خطرناک بودن مصرف این مواد غذائی را اثبات می کند .

بر اساس نظر کارشناسان سازمان بهداشت جهانی ، مصرف پروتیئن های فراوری شده موجب افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان بوده و مصرف بیش از حد گوشت قرمز نیز می تواند احتمال بروز سرطان را تا بیست درصد افزایش دهد .

در همین زمینه کورت استرایف Kurt Straif مدیر مرکز پژوهش های مونو گراف سازمان بهداشت جهانی و آژانس بین المللی پژوهش های سرطان International Agency for Research on Cancer (IARC) این موضوع را به طور رسمی تائید  و بر سرطان زا بودن مصرف پروتیئن های فراوری شده تاکید کرد .

بر اساس نظر کارشناسان سازمان بهداشت جهانی ، مصرف پروتیئن های فراوری شده موجب افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان بوده و مصرف بیش از حد گوشت قرمز نیز می تواند احتمال بروز سرطان را تا بیست درصد افزایش دهد .

به گفته کارشناسان ، پروتئین های فراوری شده از قبیل سوسیس ، کالباس ، بیکن ها و هات داگ به همراه مصرف دخانیات ، اصلی ترین عوامل ابتلا به سرطان محسوب شده و مصرف گوشت قرمز به نسبت این محصولات بسیار کم خطر تر است . البته باید در نظر داشت که مصرف گوشت قرمز نیز می تواند زمینه ساز ایجاد سرطان در انسان شود .

منبع 1 

منبع 2

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا