تجاریسازی محصول حلقه مفقوده بین پژوهش و بازار
به گزارش ایسنا ، ذبیح الله قائمی، شامگاه گذشته در کارگروه اقتصادی استان که درپارک علم و فناوری البرز برگزار شد، اظهار کرد: بازدید مسؤولان از مراکزی که به نوعی خروجی اقتصادی دارند، بستر مناسبی برای شناخت صحیح مشکلات بخش اقتصاد و برنامهریزی دقیق و صحیح را در این حوزه فراهم میکند.
وی افزود: توصیه میشود کارگروه اقتصادی استان هر بار در یک مرکز و یا واحد تولیدی برگزار شود تا به طور تخصصی مشکلات فعالان اقتصادی بررسی و راه حلی واقعی برای حل آنها پیدا شود.
قائمی خاطرنشان کرد: این بازدیدها شناخت دقیقی از ظرفیتهای بخش اقتصاد استان به وجود میآورد و داشتهها و نداشتههای این حوزه مشخص میشود.
وی ادامه داد: استانداری البرز با تمام توان تلاش دارد که ظرفیتها و پتانسیلهای اقتصادی شناخته شده استان را تقویت کند و حرکت چرخ اقتصاد را تسریع بخشد.
این مسئول اضافه کرد: مراکز علمی و پژوهشی استان نقش به سزایی در فرایند به فعلیت رساندن ظرفیتهای اقتصادی استان دارند ولی متاسفانه غالب این مراکز آن طور که باید و شاید مورد توجه نیستند.
قائمی یادآورشد: بسیاری از نوآوریهای اقتصادی در ابتدا در مراکز پژوهشی و تحقیقاتی از جمله شرکتهای دانش بنیان متولد میشوند.
معاون استاندار البرز گفت: در مراکز علمی و پژوهشی استعدادهای انسانی زیادی مشغول به کارند که اگر امکانات و فرصت مناسب در اختیار آنها قرار گیرد میتوانند کشور را در بسیاری از زمینهها متحول کنند.
این مسئول اظهار کرد: باید توجه داشت تا زمانی که نتیجه تلاشها و زحمات پژوهشگران به صورت ملموس درنیاید و تجاریسازی نشود نمیتوان آن طور که باید و شاید از یافتههای آنان بهره برد.
وی ادامه داد: امروز تجاریسازی، حلقه مفقوده بین محققان و بازار است و باید فکری به حال پیوند دادن علم با ثروت کرد .
وی افزود: بسیاری فکر میکنند محققانی که به تولید علم مشغولند در مرحله آخر باید فکری به حال تجاریسازی تولید نهایی آن نیز بکنند در صورتی که این تصور اشتباه است.
قائمی گفت: کار پژوهشگر تجاریسازی محصول نیست و این کار وظیفه مسئولان کلان و خرد اقتصادی استان از جمله استانداری و اداره کل صنعت و معدن و … است.
معاون استاندار البرز گفت: باید شرایط تجاریسازی محصولاتی که در مراکز علمی استان به صورت نمونههای کوچک تولید شده و خروجی مثبت داشتهاند، ایجاد شود.
وی در پایان گفت: مراکز علمی و پژوهشی از جمله پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان توانایی ایجاد اشتغال برای بسیاری از تحصیل کردههای بیکار را دارند بنابراین باید از ظرفیت آنها برای کاهش مشکل قشر تحصیلکرده بیکار استفاده کرد.
No tags for this post.