واگذاری و تجاری سازی 35 دستاورد تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی
به گزارش ایسنا، دکتر باقری در مراسم امضاء قرارداد واگذاری دانش فنی تولید دو رقم بذر ذرت به بخش خصوصی گفت: سازمان تحقیقاتَ، آموزش و ترویج کشاورزی در دوره فعالیت جدید خود علاوه بر توانمندسازی موسسات تحقیقاتی سه رویکرد جدید را در سیاستهای خود وارد کرده است.
وی توجه به بخش خصوصی و واگذاری فعالیتهای تحقیقاتی به آنها، استفاده از ظرفیتهای بینالمللی و استفاده از ظرفیتهای دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور را از رویکردهای جدید این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: بر این اساس 35 دستاورد این موسسه به بخش خصوصی واگذار شده است و از مهمترین این اقدامات واگذاری دانش فنی تولید بذر به بخش خصوصی بوده است.
باقری، بذر را یکی از نهادههای بخش کشاورزی توصیف کرد و گفت: تولید بذر از فناوری بالایی برخوردار است و تولید هر رقم بذر جدید نیاز به سالها تحقیقات و دانشی پیشرفته دارد.
رییس موسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با تاکید بر این که واگذاری دانش فنی به بخش خصوصی نیازمند توانمندسازی این بخش است، خاطرنشان کرد: این راه، راه دشواری خواهد بود و امیدواریم با نظارت و حمایت موسسه تحقیقات کشاورزی دانش واگذار شده به خوبی توسط بخش خصوصی توسعه یابد.
وی همچنین رعایت استانداردها در واگذاری دانش فنی را از دیگر الزامات مورد نیاز خواند و ادامه داد: با همکاری مناسبی که بین سازمان تحقیقات کشاورزی و شرکتهای خصوصی وجود دارد این روند به خوبی دنبال میشود چرا که در صورت رعایت استانداردها در زمان واگذاری سازمان به مرور زمان اقدام به واگذاریهای بیشتر به بخش خصوصی خواهد کرد.
قائم مقام سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با تاکید بر برنامههای این سازمان برای واگذری محصولات تولید شده به بخش خصوصی گفت: باید تلاش کنیم تا محصولات تولید شده فراتر از مرزهای کشور عرضه شود.
وی از اقدامات موسسه تحقیقات چغندر قند در این زمینه خبر داد و گفت: در حال حاضر این موسسه در حال رایزنی با کشورهای همسایه برای تامین بذر چغندر قند مورد نیاز آنها است.
باقری همچنین از آمادگی این موسسه برای جذب دانشمندان در این حوزه خبر داد.
No tags for this post.