کشف سکونتگاه انسانی 80 هزار ساله در چین

در پی کشف شواهدی مبنی بر وجود اقامتگاه باستانی در یک غار واقع در کشور چین در آبان ماه سال 2013 میلادی ، تیمی از پژوهشگران به بررسی و مطالعه این غار پرداخته و هم اکنون پس از انجام دو سال تلاش ، تحقیق و کاووش ، نتایجی بسیار با ارزش از این پروژه منتشر شده است . این غار باستانی که در منطقه دائو ژیان Daoxian واقع در استان هو نان Hunan Province در مرکز چین واقع شده است ، در خود بقایای یکی از قدیمی ترین سکونتگاه های انسان مدرن را برای ده ها  هزار سال محفوظ نگه داشته بود .

به اعتقاد باستان شناسان ، بر پایه فسیل های دندانی یافت شده در این غار ، نخستین گروه انسان های هوموساپینس که نسل امروزی بشر از این نژاد به شمار می رود ، در بازه زمانی قدیمی تر از 80 هزار سال پیش و برای نخستین بار وارد این منطقه از شرق آسیا شده اند .  لازم به توضیح است که در این غار و سکونتگاه باستانی ؛ بیش از چهل و هفت فسیل به دست آمده که نتایج آزمایش های تعیین قدمت انجام شده روی آن ها نشان می دهد این فسیل ها در محدوده زمانی 120 هزار تا 80 هزار سال پیش در این محوطه زندگی می کرده اند . این مدارک به عنوان قدیمی ترین نشانه های قطعی از حضور انسان مدرن یا هوموساپینس ها در این منطقه به شمار می رود .

گفتنی است سرپرستی این تیم پژوهشی بر عهده یانگ ژیانگ ژین Yang Xiongxin معاون مرکز باستان شناسی منطقه دائو ژیان قرار داشته و تحقیقات مرتبط با این محوطه توسط موسسه باستان شناسی استان هو نان Institute of Archaeology of Hunan  در حال پیگیری است .

منبع

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا