تولید داروی ضد سرطان ارزان تر با کمک قارچ ها
یافته های تحقیقات جدید در دستیابی به یک فرایند مصنوعی ارزان تر برای ساخت بیشتر مواد مقابله کننده با سرطان که تاکسول (taxol) نامیده می شود و در حال حاضر در پوست درختان سرخدار وجود دارد، کمک می کند.
«مانیش رایزادا»، از اساتید دانشگاه گوئلف اونتاریوکانادا، در رابطه با این سیستم محافظتی درختان می گوید: «این نخستین مطالعاتی است که نشان می دهد چگونه قارچ ها به طور طبیعی در درختان سرخدار زندگی کرده و به عنوان یک سیستم نوار ایمنی ترکیبی عمل می کنند.»
به نظر می رسد که روزی شرکت های داروسازی، قارچ های مفید را تحت کنترل درآورده تا مواد مقابله کننده با سرطان یا تاکسول (taxol) بیشتر و ارزان تری را تهیه کنند و بتوانند پاسخگوی تقاضای بالای این مواد باشند.
به گزارش مهر، محققان این تیم پژوهشی دریافتند که به طور طبیعی قارچ در عمل سیستم آوندی درختان سرخدار وجود دارد که در برابر ازدحام محل زخم مانند سیستم ایمنی بدن عمل می کند و آن را از عوامل بیماری زا محافظت می سازد. ماده نابودکننده تاکسول در بافت های چربی وجود دارد که در برابر عوامل بیماری زا به نظارت می پردازد که در بافت های حساس درختان وجود ندارد.
درختان سرخدار درختانی باستانی هستند که با درخت کهن دار یا ژینگو (ginkgo) و کاج وولمیا (Wallemi pine)، گونه های قدیمی که شاخه و برگ های مشابه داشته و شامل گونه های قارچی هستند، ارتباط دارند.
No tags for this post.