نکاتی برای استفاده ایمن از دستگاه های همراه هوشمند

به گزارش ایرنا از مرکز ماهر، برخی از اقدامات احتیاطی امنیتی که باید برای استفاده ایمن از دستگاه های همراه انجام گیرد، به شرح زیر است:

** محافظت از اطلاعات شخصی:
تلفن های همراه احتمالا حاوی مقدار زیادی اطلاعات شخصی باشد. دستگاه های دزدیده و یا گم شده می توانند برای جمع آوری اطلاعاتی درباره مالک دستگاه و احتمالاً سایر افراد استفاده شوند. از تلفن همراه مانند رایانه خود محافظت کنید.
– ایمن کردن دستگاه ‎ ها: از کلمات عبور، کد عبور و یا سایر ویژگی های قوی مانند تشخیص اثر انگشت برای قفل کردن دستگاه های خود استفاده کنید. ایمن کردن دستگاه می تواند به محافظت از اطلاعات شما در صورت گم شدن و یا سرقت دستگاه کمک کند.
– روشن کردن بلوتوث و وای فای در مواقع لازم: برخی فروشگاه ها و دیگر مکان ها به دنبال دستگاه هایی که وای فای یا بلوتوث روشن دارند، هستند تا بتوانند جابجایی های شما را هنگامی که در محدوده آنها هستید رد یابی کنند. وای فای و بلوتوث خود را زمانی که استفاده نمی شود، خاموش کنید.
– اطلاعات شخصی مانند پول هستند؛ ارزش آنرا بدانید و از آن محافظت کنید: اطلاعاتی درباره شما، مانند بازی هایی که علاقه مند به انجام آنها هستید، موضوعاتی که به صورت آنلاین به دنبال آن می گردید و جایی که خرید و در آن زندگی می کنید، دقیقا مانند پول ارزشمند هستند. باید مراقبت های لازم از اینکه چه کسی آن اطلاعات را بدست خواهد آورد و چگونگی جمع آوری شدن این اطلاعات از طریق برنامه های کاربردی و وب سایت ها انجام گیرد.
– مالک حضور آنلاین خود باشید: از تنظیمات حریم خصوصی و امنیتی وب سایت ها و برنامه های کاربردی برای مدیریت چیزی که درباره شما به اشتراک گذاشته می شود و کسی که آن را می بیند، استفاده کنید.

** نگهداری ایمن دستگاه های همراه:
دستگاه های همراه، رایانه هایی با نرم افزار هستند که مانند PC، لپ تاپ یا تبلت باید به روز نگهداشته شوند. محافظ های امنیتی به طور منظم ساخته و به روز می شوند. زمانی را صرف کنید تا مطمئن شوید که آخرین محافظت ها روی تمام دستگاه های همراه شما قرار دارند.
– نرم افزارهای امنیتی را در تمام دستگاه های متصل به اینترنت به روز نگهدارید: به روز نگهداشتن نرم افزارهای امنیتی، مرورگر، سیستم عامل و برنامه های کاربردی تلفن همراه بهترین دفاع در مقابل ویروس ها، بدافزارها و دیگر تهدیدات آنلاین است.
– پس از اتمام استفاده از برنامه های کاربردی آنها را حذف کنید: بسیاری از ما برنامه های کاربردی را برای اهدافی خاص مانند برنامه ریزی تعطیلات دانلود می کنیم و بعد از استفاده به آنها نیاز نداریم یا ممکن است قبلاً برنامه هایی را دانلود کرده باشیم که در آن زمان سودمند و یا جذاب بوده اند و اکنون از آنها استفاده نمی کنیم. حذف تمام این گونه برنامه هایی که دیگر از آنها استفاده نمی کنیم اقدام امنیتی خوبی است.

** اتصال آنلاین با احتیاط:
زمانی که متصل هستید، رفتار عاقلانه داشته باشید. اگر از طریق شبکه ناامن یا محافظت نشده ای آنلاین هستید، مراقب سایت هایی که شما را مشاهده می کنند و اطلاعاتی که از شما آشکار می شود، باشید.
– درباره Wi-Fi hotspot ها آگاه باشید: شبکه های بی سیم عمومی و hotspot ها ایمن نیستند بدین معنی که هرکسی می تواند به طور بالقوه تحرکات شما را در لپ تاپ یا تلفن هوشمندتان در زمان اتصال به آنها انجام می دهید، ببیند. 
اقداماتی را که در Wi-Fi عمومی انجام می دهید، محدود کرده و از ورود به حساب های کلیدی خود مانند ایمیل و خدمات مالی اجتناب کنید. در صورتی که نیاز به اتصال امن تر دارید، از شبکه خصوصی مجازی (VPN) یا hotspot شخصی/همراه استفاده کنید.
– هر زمان که شک دارید پاسخ ندهید: پیام های متنی، تماس ها و پست های صوتی فریب آمیز در حال افزایش هستند. درست همانند درخواست داده شخصی یا اقدام فوری از طریق ایمیل، تقریباً در بیشتر مواقع این نوع درخواست ها از طریق تلفن همراه نیز کلاهبرداری هستند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا