تاثیر شیوه زندگی در ابتلا به سرطان
سیگار، رژیم خوراکی نامناسب به ویژه چربیهایی که امگا ۶ بسیار دارند، سمپاشی به ویژه سمهایی که بیش از چند روز روی گیاه میمانند یا اگر نمیمانند، پیش از ۶ روز پساز سمپاشی، میوه چیده شده باشد، مصرف الکل، تنپروری و دوری از ورزش، هوای آلوده بهویژه به بنزن، برخی بیماریها، ریزگردها و رادیواکتیوها در پیدایش سرطان نقش بزرگی دارند.
در پژوهشی روی موشها، پژوهشگران همچنین دریافتند که بدخوابی نیز در پیدایش و پیشرفت سرطان نقش چشمگیری دارد.
محققان میگویند: از دیدگاه ژنیتیک، در زنان دارای ژن BRCA-1 یا BRCA-2 که پیش از سال۱۹۴۰ متولد شدهاند، بسیار کمتر از افرادی که پس از سال ۱۹۴۰ زاده شدهاند، دچار سرطان پستان میشوند و این به خوبی نقش تغییر شیوه زندگی، خورد و خوراک و ماشینیشدن را در پیدایش سرطانها نشان میدهد.
به گفته آنها، آلودهبودن به میکروب و خوردن ترشیها و شورها مانند ترشیسیر و خیارشور که نیترات بسیار دارند، یکی از دلیلهای پیدایش سرطان معده است.همچنین محققان اظهار کردند که قند و شکر تصفیه شده و آرد سفید در پیدایش و پیشرفت بیماری سرطان نقش بسیار چشمگیری دارند و از این رو در بیماران دچار دیابت، سرطان بیش از غیردیابتیها دیده میشود. البته این مسئله در باره قند میوهها و سبزیها نیست. از اینرو استفاده از قندهای تصفیه شده آسیبرسان هستند.
No tags for this post.