گزارش تصویری از گاو تکثیر شده ژنتیکی
مرکز پژوهش ها و آزمایشگاه دانشگاه کشاورزی در پکن Beijing University of Agriculture در طرحی ویژه اقدام به تکثیر ژنتیکی یک گاو ماده کرده است . این گاو ماده توسط پژوهشگران و دانشمندان این مرکز و از طریق ایجاد تغییرات در ساختار ژنتیکی ، به وجود آمده و رشد کرده است . هم اکنون در تازه ترین بخش این مطالعات ، گاو مورد نظر توانست با موفقیت مراحل بارداری و زایمان را پشت سر گذاشته و یک گوساله کاملا سالم را به دنیا بیاورد . به باور پژوهشگران ، این عملیات گام بزرگی در مسیر تولید گاوهای تکثیر شده ژنتیکی با هدف تامین نیازمندی های پروتئینی جوامع محسوب می شود .
بر اساس گزارش های ارائه شده در این رابطه ؛ گاو مورد نظر نیو نیو Niu Niu نام داشته و یکی الز دو گاو تکثیر شده ژنتیکی است که در سال 2012 میلادی به دنیا آمده بود . دانشمندان در ساختار زنتیکی این گاو تغییراتی ایجاد کرده اند که بافت های چربی به ماهیچه های وی نفوذ کرده و به این ترتیب نوع ویژه ای از گوشت قرمز تولید شد .
در خاتمه شایان ذکر است که سرپرستی این تیم تحقیقاتی بر عهده پرفسور نی همین Ni Hemin از اساتید دانشگاه پکن قرار دارد .
No tags for this post.