تاثیر مثبت پیاده روی بر سلامت عمومی
بسیاری از مردم کره زمین با مشکلات و بیماری های دنیای مدرن دست و پنجه نرم می کنند و در بسیاری از موارد نیز از علت این بیماری ها ناآگاه هستند. حال دانشمندان دریافته اند که اعمال بسیار ساده ای می توانند در پیش گیری از این مشکلات موثر بوده و حتی در صورت ابتلا به آنها نیز در درمان بیماری نقشی کلیدی را ایفا کنند.
دانشمندان در تحقیقاتی که در سال 2008 میلادی آغاز شده بود، بر روی پیاده روی به عنوان یک عنصر کلیدی در کنترل سلامت عمومی جامعه تمرکز کرده بودند و نتایج تحقیقات انها نشان از این داشت که تنها انجام پیاده روی ساده می تواند سلامت بدن را بسیار بالا ببرد.
این محققان دریافته اند که انجام دادن تقریبا 2.5 ساعت پیاده روی در طول یک هفته می تواند مقاومت بدن در برابر بیماری های قلبی و سایر مشکلات جسمی و حرکتی را بسیار بالاتر از حد عادی ببرد.
جالب اینجاست که حتی این میزان اندک از تمرین نیز توسط بسیاری انجام نمی شود و نتیجه این امر نیز بحران سلامتی ای که در کشورهای مدرن شاهد آن هستیم خواهد بود. جالب است بدانید که در ایالات متحده آمریکا از میان کلیه جمعیت مردان، میزان 46 درصد فاقد استانداردهای سلامت جسمی هستند و تنها 54 درصد می توانند از پس آزمون های سلامت جسمانی بر بیایند.
این آمار در میان بانوان به شدت بدتر است و تنها 46 درصد از بانوان از این آزمون استاندارد سربلند خارج خواهند شد. حال متخصصان پیشنهاد می کنند که با انجام روزانه نزدیک به 20 دقیقه پیاده روی می توان این آمار را در بازه زمانی بسیار کوتاهی دستخوش تغییراتی شگرف کرد. همچنین برای بهبود میزان کارایی و اثربخشی پیاده روی بر روی بدن انسان پیشنهاد می شود که این کار به صورت عمومی انجام شود.
No tags for this post.