دست زدن به این وسایل در هواپیما شما را مبتلا به بیماری میکند
براساس جدیدترین پژوهشها آلودهترین مکان در هواپیما دستگیرهها و سینیهای پذیرایی و نیز دریچههای پنجره و اکسیژن است. گفتنی است، این نتایج حاصل تحقیقات پژوهشگران در 5 فرودگاه بینالمللی درجهان است.
بررسیها نشان میدهند، در رتبههای بعدی بدنه صندلیها و نیز کمربند ایمنی در زمینه آلودگی و آغشته بودن به انواع میکروبها و آلودگیها قرار دارند.
براساس تحقیقات در تمام کره زمین در محل کار، خانه و حتی میز کار افراد میلیونها باکتری زنده وجود دارند اما سیستم ایمنی بدن بسیاری از این میکروبها را از بین میبرد.
کارشناسان بر این باور هستند که هواپیماهای مسافربری به مراتب کثیفتر از محیط خانه میتوانند سبب آلودگی محیط و ورود انواع باکتریها به بدن انسان و بروز بیماری شوند.
بر این اساس کارشناسان به مسافران هواپیما هشدار میدهند حتما از موادی مانند ژلهای شستشوی ضد باکتری استفاده کنند و از تماس مستقیم با وسایل عمومی در هواپیما مانند دستگیرهها، دستگیرههای صندلی و پنجره و سایر وسایل تا حد امکان اجتناب کنند.
کارشناسان اعتقاد دارند کمتر مواجه بودن و تماس مستقیم کمتر با این وسایل میتواند باعث کاهش ریسک انتقال باکتریها به دهان افراد شود.
کارشناسان با نمونه برداری و کاشت نمونههای بدست آمده از سینی نصب شده در صندلیها حدود 2 هزار و 155 واحد تشکیل شوند از انواع باکتریها در هر اینچ مربع را شناسایی کردهاند.
کارشناسان همچنین دریافتهاند در دستگیرههای چمدانهای مسافرتی بیش از 10 میلیون باکتری و انواع میکروبها وجود دارد.
کارشناسان میزان بالای الودگی را در سایر وسایل از جمله جامهدانها، دستگیره خودروها و حتی دستگیرههای پلههای خروجی هواپیما مشاهده کردهاند.
در عین حال برخی از باکترهای مرگبار از جمله باکتری E.Coli در بسیاری از فرودگاههای جهان شناسایی نشده است.
کارشناسان ایالات متحده که در این تحقیق حضور داشتهاند حتی دریافتهاند سینی غذای مسافران هوایی تنها یک بار در هر روز شسته میشود و به این جهت با میزان بالایی آغشته به انواع مواد آلوده زا و میکروبها و باکتریها است.
کارشناسان علت آلودگی وسایل و تجهیزات در هواپیماها را تحت فشار بودن کارکنان خطوط هواپیمایی به دلیل متعدد بودن سفرها میدانند که در اثر وقت کافی برای نظافت 100 درصد و ضد عفونی کردن تمامی وسایل بویژه وسایل مرتبط با پذیرایی از مهمان ها وجود ندارد.
هواپیما ها و سفرهای هوایی بویژه طولانی مدت یکی از اصلی ترین دلایل ابتلای افراد به بسیاری از بیماری ها است.
در وهله اول بسیاری از افراد با مشکل برهم خوردن ساعت خواب مواجه میشود، در گام های بعدی مواردی چون سردرد، سرگیجه، خستگی، قرمزی چشمها، خشکی پوست، خشکی مفاصل، اسهال، استفراغ، مسمومیتغذایی، کم آبی، زایمان زودرس در زنان باردار به دلیل تاثیرات فشار جو، انواع آلرژیها به دلیل استفاده مسافران از انواع عطرها و افشانهها، گرفتگی گوش، دنداندرد، سکته قلبی، سکته مغزی، تشنج و نیز حملات آسمی مواجه میشوند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،کارشناسان براین اساس توصیه اکید میکنند افراد بویژه اگر سابقه بیماری خاصی دارند قبل از پرواز با هواپیما حتما تحت نظارت پزشک متخصص قرار داشته باشند و چنانچه داروی خاصی را باید مصرف کنند و یا وضعیت پزشکی ویژهای دارند قبل از پرواز کادر پروازی را از آن با خبر کنند.
درحال حاضر در جهان بسیاری از شرکتهای هواپیمایی تاریخچه سلامت مسافران خود را در اختیار دارند.
No tags for this post.