ایمپلنت های مغزی، جهشی به سوی غلبه بر ناتوانی ها

به گزارش سیناپرس، همچنین این مطالعات، طرحی را برای آزمایش آتی بالینی-انسانی با فناوری ABILITY ارائه می‌کند تا امکان برقراری ارتباط برای افرادی که در نتیجه سکته مغزی یا ALS (اسکلروز جانبی آمیوتروفیک) قفل شده‌اند را فراهم کند. تیم مرکز Wyss، همراه با همکاران دانشگاهی و بالینی و شبکه ای از شرکای فناوری صنعتی، در حال توسعه ABILITY، یک دستگاه پزشکی قابل کاشت بی سیم، برای بهبود کیفیت زندگی و ایجاد استقلال برای افراد فلج هستند.
جوناس زیمرمن، دکترای علوم اعصاب در مرکز Wyss، توضیح می دهد که: علوم اعصاب در حال تجربه یک رنسانس جهانی است. در سال های اخیر بسیاری از گروه های تحقیقاتی با استعداد و رهبران صنعت، فناوری های جدیدی را توسعه داده اند که برای افراد مبتلا به فلج شدید بهینه شده است. اکنون زمان آن است که بر روی مشکلات حاصل از این دستاوردها و همچنین بر موانع نهایی غلبه کنیم و فناوری رابط عصبی را برای کسانی که بیشتر به آن نیاز دارند، ارائه دهیم.
پروفسور نیک رمزی از مرکز مغز UMC Utrecht و همکار مرکز Wyss می گوید: تیم Wyss Center و آزمایشگاه من با هم در جهت همان هدف بازیابی ارتباطات برای افرادی که در محدودیت هستند کار می کنند. ما معتقدیم که رابط های آینده مغز و رایانه بسیار فراتر از فناوری فعلی خواهند بود و پتانسیل هیجان انگیزی برای ایجاد سطوح جدیدی از استقلال برای افراد فلج در زندگی روزمره خود خواهند داشت.
جورج کوواس، مدیر ارشد فناوری مرکز Wyss می‌گوید: با رابط‌های کاملاً قابل کاشت در مغز، که هنوز در مراحل ابتدایی هستند، و رایانه، رویکرد ما در مرکز Wyss ارائه یک سیستم همه‌کاره است که نه تنها به فناوری‌های چند الکترود متصل می‌شود بلکه سیگنال های عصبی را از بسیاری از کانال ها در فرکانس های بسیار بالا ضبط می کند و داده های خام را به صورت بی سیم با استفاده از یک پیوند فیبر نوری با سرعت بالا به رایانه منتقل می کند. در روزهای اولیه، ما معتقدیم که یک فناوری همه کاره مانند ABILITY به نیازهای برآورده نشده کاربران اولیه پاسخ می دهد و در نتیجه، این پتانسیل را دارد که به رشد بازار BCI کمک کند.
این مقاله از تجربه یک مطالعه بالینی استفاده می کند که با موفقیت ارتباط BCI را برای فردی که به دلیل ALS کاملاً ناتوان شده بود، فعال کرد. روش‌های موجود، ثبت فعالیت الکتریکی از مغز را بررسی می‌کند و نیاز بالینی را برای پیشرفت فناوری ایمپلنت های مغزی توصیف می‌کند. در نهایت، مراحل بعدی یک مطالعه بالینی را می طلبد که نه تنها عملکرد دستگاه را ارزیابی کند، بلکه پذیرش BCI های قابل کاشت توسط بیماران، پزشکان و متخصصان مراقبت های بهداشتی را نیز ارزیابی می کند.
منبع: medicalxpress.com
مترجم: کیانوش کرمی
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا