یکسان سازی پوشش دانش آموزان اثرات روانی مثبت دارد
به گزارش خبرگزاری سیناپرس، محمود نقوی در خصوص اهمیت آمادگی مدارس برای بازگشایی و اجرای مطلوب پروژه مهر در سال جدید و توجه و اهتمام به لباس فرم دانش آموزان، اظهار کرد: ضوابط و شرایط پوشش دانش آموزی باید منطبق بر دستورالعمل های عفاف و حجاب صورت گیرد و لباس فرم دانش آموزان متناسب با فرهنگ و هویت اسلامی ایرانی باشد.
وی تأکید کرد: آموزش و پرورش نباید تابع سلیقه های نامتقارن و مخالف با فرهنگ دینی و ملی باشد، آموزش و پرورش خودش باید برمبنای اصول علمی، فرهنگ ایجاد کند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان افزود: یکی از نمودهای ظاهری لباس مدرسه است که می توان رنگ و عناصر بصری را به زیبایی در آن بکار برد. طراحی لباس ها به گونه ای باید باشد که دانش آموز در آن علاوه بر احساس راحتی احساس آرامش وامنیت خاطر را حاصل کنند.
وی یکی از مهمترین مزایای استفاده از لباس فرم مدارس برای والدین، مقرون به صرفه بودن آن به لحاظ اقتصادی دانست و افزود: بدون شک تهیه یک دست لباس فرم برای دانشآموز، در مقایسه با خرید چند دست لباس در طول سال برای حضور در مدرسه، هزینه کمتری دارد.
نقوی از مهمترین فواید دیگر استفاده از لباس فرم دانش آموزان را کاهش فاصله طبقاتی دانشآموزان، افزایش تمرکز و یادگیری دروس، افزایش اعتماد به نفس، کاهش خشونت و تمسخر در فضای مدرسه ، بهبود نظم و انضباط، افزایش تمرکز معلم در هنگام تدریس و افزایش حس همدلی و همکاری در دانشآموزان عنوان کرد.
وی گفت: مدیران مدارس مجاز به عقد هیچ گونه قراردادی با تولیدکنندگان البسه دانش آموزان نیستند و بر اساس بند 15 شرح وظایف انجمن اولیا و مربیان مبنی بر برنامه ریزی، تصمیم گیری و اقدام برای تهیه پوشش و لباس فرم دانش آموزان با هماهنگی شورای دانش آموزی و با رعایت شاخص های مندرج در ماده 85 آیین نامه اجرایی مدارس و تبصره ذیل آن نسبت به تمهید مقدمات و فعال سازی انجمن اولیا و مربیان مدرسه برای تامین لباس های فرم از طریق تولیدکنندگان مجاز که مشخصات آنها توسط اتحادیه مربوطه اعلام می گردد اقدام خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: برای رفاه حال خانواده ها و عدم تحمیل هزینه های اضافی، طرح، رنگ و نوع لباس فرم دانش آموزان تا سه سال بدون تغییر خواهد بود و هم چنین دانش آموزان می توانند از لباس های سالم و قابل استفاده سال های قبل استفاده کنند.