فرصت اشتغال فارغ التحصیلان محیط زیست کم است

به گزارش خبرگزاری سیناپرس در راستای انعقاد این تفاهم نامه توسط مدیران دو دستگاه، بر ضرورت یافتن راه های اشتغال فارغ التحصیلان رشته محیط زیست تاکید کردند.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان همدان اظهار کرد: متاسفانه در کشور حتی در مقاطع دکتری و فوق لیسانس، نقش پر رنگی برای فارغ التحصیلان مهندسی محیط زیست و زیست شناسی در بازار کار تعریف نشده است.

صفر معروفی  افزود: به دلیل وجود این خلا، از مهندسان رشته محیط زیست گاهی به اجبار در بخش های زراعت و کشاورزی در بخش نظارت بر فرایند تولید استفاده می شود که معمولا ترجیح سازمان جهاد کشاورزی، استفاده از مهندسان کشاورزی به عنوان ناظر زیستی است.

وی گفت: امیدواریم از مهندسان رشته محیط زیست به عنوان ناظران زیستی استفاده شود تا هر فردی محصولات کشاورزی را با روش های غیر علمی و بعضا آسیب زننده تولید نکند یا اینکه در پروسه اخذ پروانه بهره برداری، واحد تولیدی ملزم به به کارگیری متخصصان محیط زیست باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیزاظهار کرد: در حال حاضر بر اساس قانون 16 قانون هوای پاک مصوب سال 96 مجلس شورای اسلامی، تمامی واحدهای متوسط 50 نفر به بالا برای انجام امور زیست محیطی مکلف به ایجاد واحد hse  (ایمنی، بهداشت، سلامت) با به کارگیری متخصصان محیط زیست هستند.

محسن جعفری نژاد خواستار اجرای دقیق این قانون شد و گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت این قدرت را دارد که اجرای قانون مذکور را تسریع کند.

وی ادامه داد: فرصت اشتغال فارغ التحصیلان محیط زیست در جامعه کم است و در این راستا، مدیریت پایش و کنترل آلاینده ها بهترین فرصت برای ارتقای وضعیت اشتغال این عزیزان است که این ظرفیت در نظام مهندسی یافت می شود.

جعفری نژاد مهارت آموزی را از دیگر بخش های نیازمند توجه برای اشتغال فارغ التحصیلان محیط زیست دانست و گفت: امیدواریم این تفاهم نامه بتواند با اجرایی شدن، زمینه های بهتری برای فعالیت دانش آموختگان رشته محیط زیست ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا