توزیع نان خارج از شبکه نیازمند مجوز است
به گزارش سینا پرس فارس، عبدالرسول حقیقی در نشستی ضمن تأکید بر اهمیت پروژه آرد و نان و نقش استراتژیک آن در جلوگیری از نارضایتی مردم، خاطر نشان کرد: همه واحدهای نانوایی وظیفه دارند اطلاعات متصدی نانوایی، کد نانوایی، ساعات پخت "مصوبه کمیسیون نظارت"، قیمت، تاریخ روزهای تعطیل و شماره تلفن دستگاههای نظارتی از قبیل واحدهای بازرسی اتاق اصناف، اتحادیه نانواییها، جهاد کشاورزی، اداره کل غله و تعزیرات حکومتی را در محلی خارج از نانوایی و در معرض دید عموم قرار دهند.
حقیقی در این نشست که در راستای بررسی شرایط و اتخاذ تصمیمات کنترلی و تنظیمی بازار، تامین و توزیع مایحتاج عمومی و اتخاذ تمهیدات لازم برای ایجاد تعادل قیمت کالاهای اساسی در بازار، در فرمانداری شیراز برگزار شد از تداوم نظارت و بازرسی تیمهای گشت مشترک در راستای تنظیم بازار و اجرای بهینه طرح مردمی سازی یارانهها خبر داد و افزود: در راستای نظارت دائم بر بازار و استمرار بازرسیها با هدف کنترل قیمت و جلوگیری از کمبود کالاهای اساسی، احتکار اقلام مورد نیاز مردم و هرگونه کم فروشی و گرانفروشی، جلسات اقدام مشترک و تنظیم بازار در قالب قرارگاه مردمی سازی یارانه ها، در روزهای زوج هفته با مدیریت فرمانداری شیراز برگزار میشود.
او ضمن تأکید بر ضرورت نظارت بر شهرهای صدرا، داریون و خان زنیان و نیز روستاهای بخشهای سه گانه شهرستان، از تشکیل جلسات قرارگاه در بخشداریها و شهرداریهای تابعه و تشدید فعالیت تیمهای گشت مشترک نظارت و بازرسی در شهرها و روستاهای یادشده خبر داد.
معاون فرماندار شیراز در قرارگاه مردمی سازی یارانهها با اشاره به تفاهم تفاهم نامه سه جانبه اتحادیه صنف نانوایان، اداره کل غله و بانک سپه در خصوص نصب دستگاههای کارتخوان در نانواییهای شیراز به عنوان شهرستان پایلوت اجرای طرح ملی نان در کشور و نیز ارائه آموزشهای لازم، افزود: پروسه فعال سازی دستگاههای بانک سپه در نانواییها در حال انجام است و پیشبینی میشود با تسهیل فرایند سهمیهبندی آرد و نحوه ارائه نان به شهروندان، شاهد رضایت صاحبان نانواییها و مشتریان در آینده نزدیک باشیم.
حقیقی تاکید کرد: هرگونه فروش نان به صورت بسته بندی و خارج از شبکه توسط نانوایان، صرفاً پس از طی فرایند قانونی و اخذ مجوز کتبی از اداره کل غله امکان پذیر است.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده