آشنایی بیشتر با نان غنی شده
به گزارش سینا پرس فارس، افروز پیش بین گفت: از آنجایی که در کشور ما، نان غذای اصلی مردم به شمار می رود و به طور روزانه مصرف می شود، انتخاب خوبی برای افزودن مواد مغذی مانند آهن و اسید فولیک است. در حال حاضر نان غنی شده شامل نان لواش، تافتون و بربری، در سراسر کشور در دسترس مردم قرار دارد.
پیش بین افزود: بنابراین با مصرف منظم و روزانه نان غنی شده با آهن و اسیدفولیک، می توان از عوارض ناشی از کمبود آهن پیشگیری کرد و همه افراد حتی مبتلایان به تالاسمی نیز بدون به خطر افتادن سلامتی می توانند از نان غنی شده استفاده کنند. اگرچه استفاده از مکمل های آهن و اسیدفولیک مغایرتی با مصرف نان غنی شده ندارد.
او ادامه داد، در غنی سازی آرد، با آهن و اسیدفولیک، افزودن مواد مغذی هیچ تاثیری بر طعم، بو، مزه، رنگ و ظاهر نان ندارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد، در دوران بارداری چون نیاز به آهن بسیار بالاست، علاوه بر مصرف نان غنی شده، باید مصرف مکمل آهن مطابق با توصیه های وزارت بهداشت معادل روزانه یک قرص سولفات فرو از شروع هفته ۱۶ بارداری تا ۳ ماه پس از زایمان ادامه یابد.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده