ممکن شدن تزریق هوشمند به بیماران با استفاده از پمپ ساخت ایران

به گزارش سیناپرس اصفهان، مهدی رضا گلستانی، مدیرعامل شرکت مهندسی فرافن با بیان این که پمپ تزریق سرنگ برای مبتلایان به بیماری تالاسمی مورد استفاده قرار می گیر، ادامه داد: دستگاه پمپ تزریق سرنگ به منظور تزریق مقدار مشخص دارو در مدت زمان معین استفاده می‌شود.

دارو‌‌‌های بسیار زیادی وجود دارد که تزریق آن ها نیاز به دقت زیادی دارد. این داروها سریعا وارد دستگاه گردش خون شده و مستقیما بر روی بدن اثر می‌ گذارد.

 

امکان تنظیم سرعت تزریق

عموما این داروها عمر بسیار کوتاهی دارند و ممکن است با هرگونه تاخیر در تزریق یا خطا در سرعت تزریق اثر بخشی دارو از بین برود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی دستگاه‌های ساخته شده‌ اند که از سیستم ریزپردازنده استفاده می‌کنند. این سیستم موجب می‌شود تا دارو با دقت بالایی در سرعت به بیمار تزریق شود. یکی از این دستگاه‌ها دستگاه پمپ تزریق سرنگ است.

دستگاه پمپ تزریق سرنگ با استفاده از قطر داخلی استاندارد سرنگ می ‌تواند با تنظیم سرعت حرکت پیستون سرعت تزریق را کنترل کند. همیشه هنگام تزریق‌‌‌ های وریدی این نگرانی وجود دارد که دارو بیش از اندازه یا کمتر از حد لازم و یا با سرعت نامتناسب به بیمار برسد.

بنابراین می ‌توان از دستگاه پمپ تزریق سرنگ جهت اطمینان از صحت انجام تزریق استفاده کرد. از دستگاه پمپ تزریق سرنگ می‌ توان در تزریق داروهای بیهوشی، داروهای شیمی‌ درمانی، داروهای قلبی عروقی، داروهای خوراکی مایع، داروهای محلول در آب و یا تزریق شیر به نوزادان نارس استفاده کرد.

اساس کار دستگاه پمپ تزریق سرنگ به صورتی است که دارو با استفاده از پیستون سرنگ به داخل محفظه کشیده می ‌شود. دارو بر حسب دستور پزشک به اندازه مورد نظر وارد سرنگ می‌ شود. حجم و همچنین فشار مایع هنگام تزریق دارو به صورت منظم اندازه گیری می ‌شود و در صورت بروز هرگونه مشکل هشدار دستگاه، هشدار مورد نظر را می ‌دهد.

 

ایجاد 40 فرصت شغلی

پمپ تزریق سرنگ ساخته شده در شرکت مهندسی فرافن با اتکا به دانش داخلی ساخته شده و نسبت به نمونه خارجی از قیمت کم تری برخوردار است. بواسطه عدم توجه به تولیدات داخلی متاسفانه این شرایط فراهم نشده است تا با خرید دستگاه تزریق سرنگ داخلی مانع خروج ارز از کشور شویم اما با این وجود 40 فرصت شغلی در شرکت فرافن ایجاد شده است.

گلستانی، با اشاره به این که امروز توجه به واردات بیش از توجه به تولید داخل است، توضیح داد: این ظرفیت در شرکت های دانش بنیان وجود دارد تا در برخی عرصه های تجهیزات پزشکی کشور را به خودکفایی رسانند اما آن گونه که باید این فرصت به شرکت های داخلی داده نمی شود.

 

منبع: مرکز ارتباطات و اطلاع‌ رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا