دانشگاهها نسخه پیشرفت و توسعه استان اردبیل را تدوین کنند
به گزارش سیناپرس اردبیل، علی نیکزاد در نشست هم اندیشی با مدیران دانشگاه های استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر حمایت از حوزه فرهنگی در جامعه و دانشگاه ها، گفت: دانشگاه محل حریت، آزادگی و شرافت بوده و در همین راستا اهمیت ویژه ای برای دانشگاه ها قائل هستم.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه ها باید نسخه پیشرفت و توسعه استان را تدوین کنند، افزود: نباید نگاه مردم به دانشگاه ها همانند نگاه به دستگاه های اجرایی باشد، چرا که سطح دانشگاه فراتر از سطح دستگاه های اجرایی است.
نیکزاد با اشاره به تاکیدات نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خصوص ایجاد دانشگاه صنعتی اردبیل، تصریح کرد: رایزنی های لازم در این خصوص با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به قول مساعد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و استاندار اردبیل در خصوص اختصاص اعتبارات لازم برای کمک به ساخت خوابگاه دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی، ادامه داد: در خصوص ایجاد شهرک دانشگاهی برای کارکنان دانشگاه های استان نیز حمایت کرده و آماده رایزنی با وزرای مربوطه هستم.
نماینده اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی توجه به موضوع خانواده در کشور را بسیار مهم دانست و خاطر نشان کرد: دانشگاه ها می توانند پشنهادات خود را در خصوص اثربخشی دانشگاه مربوطه در حوزه علم در برنامه هفتم ارائه نمایند.
اسماعیل چمنی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: ستاد توسعه استانی با محوریت دانشگاه محقق اردبیلی تشکیل شده و کارگروه های مربوطه نیز در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به حمایت های نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از مجموعه دانشگاه های استان به ویژه دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: استان اردبیل نیازمند ایجاد موسسه بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و رباتیک است که در صورت تحقق این امر، علاوه بر شناساندن استان در حوزه علم و فناوری، شاهد اشتغالزایی مناسبی نیز در این حوزه خواهیم بود.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به لحاظ شدن مالیات پلکانی برای حق التدریس ها و مشکلات تامین مسکن دانشگاهیان، از نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خواست تا حمایت های لازم را جهت رفع این مشکلات انجام دهد.
چمنی خواستار حمایت های لازم مجلس و دولت برای اختصاص اعتبارات لازم به منظور تکمیل پروژه های نیمه تمام دانشگاه شد و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی با حدود ۱۲ هزار نفر دانشجو، ۴۰۰ عضو هیات علمی و بیش از ۴۰۰ کارمند نیازمند ترمیم بودجه در سال آتی است.