کشف بیش از ۲۰ نوع میکروب در مدار زمین

به گزارش سیناپرس اردبیل، ممکن است بیشتر مردم تصور کنند در فضای خارج از زمین به دلیل شرایط خاص دمایی، نبود اکسیژن و تابش امواج مضر، هیچ نوع موجود زنده ای اعم از میکروارگانیسم ها وجود نداشته باشد در حالی که این موضوع اشتباه است. بر اساس مطالب منتشر شده در چهل و ششمین کنفرانس Korolyov Readings در حوزه کیهان ‌شناسی، محققان موسسه مشکلات زیست پزشکی روسیه که چندین سال است نمونه‌ هایی از سطح داخلی ماژول زاریا در ایستگاه فضایی بین‌المللی را مطالعه می ‌کنند، خبر از شناسایی بیش از ۲۰ میکروارگانیسم در مدار زمین دادند. در این گزارش اعلام شد:‌ در نتیجه آزمایش‌ های انجام شده روی بخش داخلی ماژول محموله عملکردی ایستگاه بین ‌المللی فضایی در طول پنج سفر اصلی انجام شده، بیش از بیست نوع میکروارگانیسم از این زیستگاه استخراج و شناسایی شد. برخی از این میکروارگانیسم ها شامل  باکتری ‌ها و قارچ‌ های بیماری ‌زا بودند.
این مواد نشان می ‌دهند که زیستگاه ماژول و کل ایستگاه فضایی بین‌المللی، محل رشد و تکثیر باکتری ‌ها و قارچ‌ های میکروسکوپی است. بر اساس اطلاعات به دست آمده از این مواد، این میکروارگانیسم ها از این ایستگاه به عنوان زیستگاه اصلی خود استفاده می کنند.
به گزارش سیناپرس، این مطالعات شامل نمونه برداری و تحویل آن ها به زمین در ماژول های فرود بود. در طول سه سال، بیش از ۲۰۰ نمونه از مدار زمین برداشته شد که در  ۳۴  درصد آن ها باکتری و در ۳ درصد آن ها قارچ های مختلفی کشف شد.
به گفته محققان این تیم مطالعاتی، در ۵ درصد از نمونه‌ های بررسی شده، حضور میکرو فلور باکتریایی و در ۱۰۰ درصد از نمونه ‌های فوق، حضور میکرو فلور قارچی شناسایی شد که از شاخص استاندارد تنظیم ‌شده توسط SSP 50260 NORD فراتر رفته است.
گفتنی است دانشمندان در این نمونه ها به طور خاص، کوکسی های گرم مثبت، باسیل های هوازی گرم منفی یا هوازی اختیاری تشکیل دهنده هاگ را کشف کردند. گونه‌ های بیماری‌ زای مشروط شامل عوامل عفونت فرصت‌طلب از قبیل استافیلوکوکوس اورئوس، استرپتوکوک و باکتری‌های اسپورساز باسیلوس بودند.

مترجم: احسان محمدحسینی
منبع: tass
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا