برای کاهش احتمال ابتلا به سرطان از این غذاها اجتناب کنید

به گزارش سیناپرس، به دلیل اهمیت غذاهای مصرفی و نقش پررنگ آن ها در سلامتی و بروز بیماری ها، در ادامه لیستی از غذاهایی آورده شده که به گفته محققان، پیشنهاد می شود از رژیم غذایی حذف شوند تا شانس ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

ماهی پرورشی

بسیاری از مردم این واقعیت را نمی دانند، اما ماهی پرورشی مملو از مواد شیمیایی مضر و سایر موادی است که می تواند به بدن آسیب برساند. این ماهی ها با غذاهای نادرست تغذیه شده و معمولا موجودات اصلاح شده ژنتیکی هستند. به طور مشابه، برخی از کشاورزان از روش های رشد دیگری استفاده می کنند که بر سلامت ما تأثیر می گذارد.

میوه ها و سبزیجات غیر ارگانیک

میوه و سبزیجات برای بدن مفید هستند، اما این باور لزوماً همیشه صحیح نیست. این که آیا این غذاها برای شما خوب هستند یا نه به کیفیت آنها بستگی دارد. به عنوان مثال، میوه ها و سبزیجات ارگانیک فواید سلامتی مختلفی دارند، در حالی که گونه های غیر ارگانیک برای بدن مضر هستند.

غذاهای کنسرو شده

غذاهای کنسرو شده برای بدن ما خوب نیستند و این به میزان بیسفنول A موجود در آن بستگی دارد. بیسفنول A یک ترکیب شیمیایی است که عمدتاً در ساخت پلاستیک های مختلف استفاده می شود. این یک ماده شیمیایی مضر است که در بسیاری از محصولات غذایی به ویژه آنهایی که در بطری ها و قوطی ها بسته بندی می شوند، استفاده می شود. وجود این ماده شیمیایی با بروز سرطان در افراد مرتبط است، بنابراین بهتر است به هر قیمتی از غذاهای حاوی BPA یا بیسفنول A اجتناب کنید.

نوشابه های رژیمی

ممکن است کلمه رژیمی را ببینید و بلافاصله فکر کنید که این نوشابه ها برای شما خوب هستند، اما این موضوع اشتباه است. این نوشیدنی ها شاید به اندازه نوشابه پرقند کالری نداشته باشند، اما در عوض دارای تعداد زیادی مواد شیمیایی مضر هستند که می تواند در درازمدت به مشکلات جدی سلامتی مانند سرطان کمک کند.

پاپ کورن یا ذرت بو داده 

همه ما دوست داریم هنگام تماشای یک فیلم یک کاسه بزرگ ذرت بو تناول کنیم، اما آنها حاوی مواد مضر زیادی مانند روغن های هیدروژنه هستند. پاپ کورن مایکروویو شده مخصوصاً برای سلامتی بسیار مضر است زیرا مواد شیمیایی موجود در بسته بندی برای بدن مضر بوده و می تواند باعث سرطان شود.

هات داگ

همه گوشت های فرآوری شده ناسالم هستند و این شامل انواع هات داگ های معروف نیز می شود. این غذای فرآوری شده خاص با استفاده از مقدار زیادی فسفات سدیم تولید شده که ثابت شده است سلول های بدن را از بین می برد.

آرد سفید

به نظر می رسد آرد سفید در همه چیز وجود دارد و این امر به این دلیل است که طعم بهتری را ایجاد می کند. با این حال، خوردن محصولات حاوی این ماده می تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد. تومورها با کربوهیدرات های ساده ارتباط دارند و مصرف زیاد آرد سفید می تواند به رشد آنها به سلول های سرطانی کمک کند.

مترجم: سامیه خسروی زاده
منبع: home-tricks
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا